EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Seakoot ahju

Sealiha

Pese ja kuivata koot. Kuumuta potis 2 liitrit vett, lisa sool, terapipar, nelk, kooritud sibul ja loorberileht. Keeda kooti mõõdukal kuumusel 1 tund. Keetmise ajal eemalda tekkinud vaht. Tõsta koot katlast ja tee terava noaga liha pealispind ruuduliseks. Pista roog ahju ja küpseta 1,5 tundi või kuni liha sisetemperatuur on 72°C. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

 

Retsept

Seakoot  kuni 1.3 kg
Sool 2 tl
Must pipar 1 tl
Harilik sibul 1 tl
Loorber 1 leht
Nelk 2 tk

Selles retseptis võib toore seakoodi asendada ka suitsukoodiga. Valmistamisaeg ca 60 min.

EEVA


Avalda arvamust antud teemal
Arvamuse avaldamiseks logi sisse! Konto puudub? Palun registreeri end.
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!