EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Käisid reisil - jaga muljeid teistegagi. Soovid reisile minna aga pole valikus kindel - küsi nõu. Otsid reisikaaslast - anna sellest teada.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Mida ootame reisifirmadelt?

Mida ootame reisifirmadelt? 11/01/2011 21:28 #1

Kallid foorumikaaslased,



Pean aus olema ning ütlema, et kavatsen osta reisiportaali ning teha
seda parimaks reisimise portaaliks Eestis! Kuid see teema pole
reklaamiks tehtud!



Tahaks just Teilt arvamust küsida, mida meie kõik loodame internetist
leida, kui tahame puhkusse minna? Mis info on kõige tähtsam ja peab
lihtsamini kättesaadav olema? Mida Teie tahaksite näha reisimisega
seotud veebist?



Ma pole veel kindel, kas hakkan sellega tegelema, kuid tuletasin meelde,
et kui olin valimas emale reisi, siis kulutasin selle peale peaaegu 2
päeva kõike uurimas. Isegi helistasin Türgi hotellidesse! Arvan, et
oleks ju kena, kui kuskil saaks kogu vajaliku infot kergemini kätte.



Hetkel mulle pakkuti osta üks veebileht (www.reisipakkumised.ee). Kui on
aega, siis äkki keegi saab oma arvamust selle öelda. Mida sinna tuleks
lisada, et teha seda mugavaks just kasutajate jaoks, ja kas on mõtet
üldse selle osta? Äkki on mõistlikum nullist alustada...



Loodan, et korjan palju arvamusi! :-) Tänan!!!

Mida ootame reisifirmadelt? 25/06/2011 16:29 #2

  • NiceLife
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 247
See on päris raske küsimus. Sellepärast ma ei imestagi, et siin ühtegi vastust pole. Mina pole reisides kunagi kasutanud selliseid reisifirmasid, kus on kõik täpselt ette planeeritud. Oleme perega ise reisiplaani koostanud, ostnud piletid jms. Nii et minul on suhteliselt raske sellele küsimusele vastata, aga olgu.



Ma alustaks oma vastamist sellest veebilehest: <a href="www.reisipakkumised.ee">http://w...umised.ee</a>. Vaatasin seda lehte ja proovisin siis sealt otsida. Sisestasin kuupäevaks 30.06.2011. ja sihtkohaks Itaalia, muu jätsin samaks. Vajutades sõna otsi, tulid mulle ette sihtkohad Itaalias, kuhu mul oleks võimalik minna. Seal oli kirjas kuupäev, sihtkoht, kestvus, reisi alguspunkt, hotell, majutus ja hind. Vaadates neid kohti seal ei tekkinud mul ühtegi mõtet, millisse nendest ma peaks nüüd valima, sest olgem ausad kui sa vaatad lihtsalt mingeid tühipaljaid nimesid, millest sa midagi ei tea, siis kuidas sa valid? Umbropsu? Paneksin ette, et võiks olla ka mingid kirjeldused&pildid selle sihtkoha (linna vms) kohta ja ka hotelli&majutuse kohta. Ma ei tea võib-olla oli seda kusagilt sealt võimalik ise leida, aga kahjuks mina seda ei leidnud. Ja isegi kui seda on võimalik sealt lehelt leida, siis võiks see siiski olla kohe pakkumise juures. Nii on ju kõigil lihtsam ja kergem ning kulub vähem aega, sest kui ma hakkaksin seda infot otsima sellelt veebilehelt (kui seal seda on) või, kui ma hakkaksin seda otsima Internetist, kuluks selleks väga palju aega. Otsust aga ilma selle vajaliku infota on minu arust võimatu teha.




Üks veebileht peab olema kindlasti arusaadav. Tuleks hoolega vaadata, kuidas midagi teha. Leht peaks olema selline, et ükskõik, kes sinna ka ei lähe, saab kohe aru, kuidas on võimalik lehelt vajalikke asju üles leida. Kõige tähtsama info kohta ma ei oskagi kohe midagi öelda - kõik info on ju tähtis ja peab olema kättesaadav. Ma arvan, et reisifirma, sihtkoht, kirjeldus, hind, reisikestvus on vist kõige tähtsamad asjad. Mida ma tahaks reisimisega seoses veebist näha? No kõike neid asju tahaks ja kindlasti kirjeldust!




Ja muide selle <a href="www.reisipakkumised.ee">http://w...kumised.ee</a> veebilehe kohta tahaks veel nii palju öelda, et minu arust on see üldse veidi segane nii, et äkki oleks tõesti mõistlikum nullist alustada? Aga kes teab? Ma ei oska selle kohta nüüd midagi erilist öelda, aga noh kindlasti tuleks mõelda läbi plussid ja miinused seoses sellega.




Loodan, et sain sulle abiks olla ja edu lehe tegemisel!
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.35 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum