EEVA naistekas

Kolmapäev, 20. November 2019

Last updateR, 13 Jul 2018 9pm

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Raguu heleda õllega

Õlu

Pruunistage sealiha, lisage hakitud sibul ja küüslauk ning kuumutage, kuni sibul ja küüslauk on muutunud klaasjaks. Puistake juurde hakitud tšilli, porgand ja pastinaak ning laske kaane all 5 minutit haududa. Lisage tüümiani ja õlu ning jätke kaane alla hauduma 30 minutiks. Kui liha on pehme, lisage kartul, õunad ja kukeseened ning hautage veel 20 minutit ehk senikaua kuni ka kartul on pehme. Maitsestage soola, suhkru ja pipraga. Kui soovite, et raguu kaste oleks paksem, lisage pisut veega lahustatud maisitärklist.

Retsept

1 kg sea kaelafileed
250 g puhastatud ja tükeldatud õunu
100 g sibulat
30 g küüslauku
1 tšillipipar
250 g kukeseeni
60 g porgandit
60 g pastinaaki
250 g kartuleid
paar vart värsket tüümiani
0.5 l heledat õlut
soola, pipart, suhkrut

EEVA


Avalda arvamust antud teemal
Arvamuse avaldamiseks logi sisse! Konto puudub? Palun registreeri end.
  • Haldaja: Kaunis OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Kööginurk Soolased road Raguu heleda õllega