EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Pere ja vaba ajaga seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Jõulukingi ideed

Jõulukingi ideed 19/12/2007 00:00 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Kinipakk

Olgugi, et kõik poeaknad on pungil kaupa, on jõulukingi valimine keeruline protsess. Loomulikult võib alati kinkida ülemusele sulepea, naisele kosmeetikat ja oma armsale mehele uue parfüümi. Aga tegelikult tahad sa kinkida midagi unikaalset, kasulikku ja mis poleks samaaegselt väga kallis. Sa arvad, et su ülemus ei hinda kingina õllekannu, naine tselluliidivastast kreemi ja armastatud mees dušigeeli. Läheneme seekord kingiprobleemile mõnevõrra teise nurga all.

Kingid naistele ja sõbrannadele

Jõulud on lootuste ja mälestuste aeg. Pole vahet ka sa oled 18 või 48! Muidugi, praepann on ka täiuslik ja väga vajalik kingitus aga kui sa kingid miskit mitte-nii-vajalikku, kuid põnevat, tarka ja naiselikku, siis sa ei kingi ainult kingitust vaid ka maagilise tuju.

Pea meeles! Sa ei saa kinkida asju enda järgi. Ka kõige parem vannisool ei saa olema oodatud kink, kui kingisaaja elab kohas kus puudub vann.
Kingiideed: antiikesemed (nt kõikvõimalikud karbikesed kosmeetikavahendite jaoks), pikad kindad, käsitööna valmistatud esemed, elegantsed ehted, ebaharilikud laualambid, kaunistustega käekotid, värvilised sukad, muhvid jne.

Kingid vanematele

Kink peaks esile tooma tunded ja hoolivuse. Soojad sõnad kirjutatuna kaardile või tordile oleks väga kena. Sa võid saata kaardi isegi juhul kui elad samas linnas. Mõtle kui meeldiv on saada jõuluks kaart!
Kingiidee: kui sa lähed maale või linna, salvesta video-tervitus oma lähedastele ja poeta see jõulupuu alla. Ära siis unusta sooje sõnu!
Kingiidee: kutsu oma vanematele jõuluvana ja palu neil kingi saamiseks salmi lugeda! Lapsena külastas jõuluvana sind, nüüd on aeg vanematele rõõmu teha!

Kingid meestele või sõpradele

Kink peaks rõhuma teievahelisele sidemele. Tuginedes küsitlustele, meeldib kohmakas mõõtmetelt mitteparas käsitööna valminud kampsun kingisaajale kordades rohkem kui laitmatu lips. Ühesõnaga sinu kingitus peaks edasi andma sinu armastuse ja hoolivuse!
Kingiidee: fännile piletid tema lemmikbändi esinemisele või spordivõitlusele, kohviarmastajale eliitkohvi, autojuhile midagi kelmikat peegli külge, kodus remonti tegevale mehele tööriist. Ja teate, enamus poisse jumaldavad ikka veel mänguasju!

Kinke on võimalik ka valida järgides alltoodud erinevaid vaatenurki. Need, kes suudavad kombineerida võimalikult palju faktoreid ühte kinki, võivad olla kindlad, et kingitus saajale kohe kindlasti meeldib!

Vaatenurk: astroloogia

Prognooside kohaselt järgmine aasta peaks olema Kollase Roti aasta (või pruuni, nagu väidavad mõningad allikad). Värvid muudavad tavapärased kingitused tähtsaks ja vajalikuks. Vähemalt nende jaoks, kes usuvad horoskoopidesse.
Kingiidee: kollane sall oma kallimale, kollane kott õele, kollased kohevad sussid oma emale.

Vaatenurk: meeleolu

Paraku pole võimalik kinkida meeleolu. Küll on võimalik kinkida asju, mis loovad meeleolu. Otsusta, mis meeleolu sa tahad luua.

Ilmselgelt keegi vajab energiat, keegi rahu ja vaikust, keegi romantikat. Võib ka olla erinevate meeleolude pakike? Sinu oma „õnne retsept“?
Kingiidee: mitmesugused muusikakogumikud vastava meeleolu loomiseks (loodushelid, rahulik muusika), lemmikfilmid, stressivastane alarmkell, aroomiõlid, spetsiaalsed hommikusussid või käterätikud – erineva kuju ja värviga, šokolaad, ajalehe või ajakirja tellimus, paksu seinaga teetassid – et tee püsiks kauem soe.

Vaatenurk: tegelik trend

Trendid ei eksisteeri ainult moeäris. Näiteks orgaaniliste saaduste söömine ja looduskosmeetika kasutamine on samuti trend. Sa saad osta taolisi tooteid supermarketitest, internetist. Leiab tooteid nii meestele kui naistele, kes tahavad hoolitseda enese eest ja propageerivad tervislikke eluviise. Trendiks on ka ökoloogiliselt ohutud materjalid (vill, lina, puuvill) ja kingid nendest.
Kingiidee: looduskosmeetika, moekad riideesemed  (muhvi, kindad, sallid, mütsid, soojad sokid) – need kõik on ideaalsed kingid.

Vaatenurk: mittemateriaalsed asjad

Kingiidee: ebatavalised ajaviited (jaanalinnufarmi külastus, langevarjuhüpped, ekskursioonid vähetuntud kohtades jne).
Kingiidee: õppetunnid (tantsukursused, kokanduse tunnid, jooga, stripp-tants, suusatamine, mägironimine, võõrkeel jne).

Taolised on selle aasta kingiideed. Tegelikult võib kõike eeltoodut kokku võttes soovitada ainult üht: kink ei tohiks olla ametlik. Mõtle inimese peale, kellele sa kinki teed. Milline ta on? Missugused on tema unistused? Missugused on tema hobid ja vaated?

Ja veel üks nõuanne – ära unusta ka endale väikese kingi tegemist! See peaks olema asi, mida sa tõesti vajad!

EEVA

Loe lisa...

19/12/2007 14:06 #2


Liialt materiaalseks on muutunud kingid tänases ühiskonnas. Kogu selle poodlemise juures unustatakse ära, mis on tegelikult jõulude mõte- olla koos oma lähedastega, näidata hoolimist, ühte hoida.


Kingitustega on minu meelest nii, et mõne praktilise asja üle on küll hea meel, kuid kas jõulud on see aeg, mil neid tingimata tegema peaks? Mul kuluks ka uus veekeetja ära ning kui keegi selle kingiks, laseks kohe kasutusse, kuid vaevalt mingit erilist mälestust sellest jääb. Sellepärast on videosalvestuse idee minu meelest väga armas ja südamlik
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.33 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum