EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Näopuhastused, erihooldused, tooted, probleemid.
  • Lehekülg:
  • 1
  • 2
  • 3

TEEMA: Akne ravi

Akne ravi 21/05/2007 19:56 #1

  • -Mannu-
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2795
leidsin aknefoorumist, pole ise proovinud, aga kui kedagi huvitab, siis....

Aknest vabaks 3 päevaga (Garanteeritud)!

Nii, tahaksin teid rõõmustada sellega, et on olemas üks vapustav raamat, mis räägib sellest, kuidas 100% aknest vabaneda alatiseks. Uskuge või mitte, aga see on tõsi (ma usun, et seda on raske uskuda, aga ÕNNEKS on see SULATÕSI). Lugesin raamatu läbi, tegin nii nagu öeldud oli ja sain aknest ÜLIKIIRESTI lahti, nüüd on vaja ainult armid parandada. Raamatu autor on tuntud ja kuulus akne alal USA-s, UK-s ja Kanadas ning on esinenud kõikvõimalikes telesaadetes. Seda meetodit, kuidas aknest vabaneda on teatud tegelikult juba 1940-st aastatest peale! MA GARANTEERIN ISIKLIKULT, ET TE SAATE AKNEST 100% LAHTI SELLE MEETODIGA. Selle inglisekeelse raamatu leiate siit: <a href="www.aknestvabaks.741.com/Acnefreein3days.pdf" target="_blank">www.aknestvabaks.741.com/Acnefreein3days.pdf</a>
Kui inglise keelt oskate, siis lugege ta läbi ja saate aru miks 100% lahti saab aknest

Aga kui inglise keelt ei oska, siis siin on minu lühike kokkuvõte raamatust:
Igal inimesel on organismis Candida bakter, mida toidavad suhkrud ja pärmist valmistatud tooted. Candida ongi akne põhjustaja, sest teda toidetakse pidevalt magusaga, saiakestega jm tööstuslikult töödeldud toiduga. Kui Candida saab suhkrut, siis ta hakkab vohama ja tekitab aknet (mitte kõigil, ainult nendel, kellel juba on akne). Et aknest vabaneda alatiseks tuleb LIHTSALT CANDIDA TOITMINE LÕPETADA ja kõik. Nii lihtne see ongi, pole vaja mustmiljon akne vastast toodet + sada muud imet. Aga nüüd täpsete raamatu juhendite juurde, kuidas saada 3 päevaga aknest lahti: Tuleb teha kolme päevane õunapaast (kolm 24 tunnist ööpäeva). Selle paastu ajal tuleb süüa suuri maitsvaid punaseid õunu, juua päevas 3-4 liitrit vett iga päev, teha näole kuumavee aurutust 20 kastes käteräti kuuma vette ja seejärel pannes selle oma näole(minimum 20 minutit) ja igal õhtul/öösel teha klistiiri endale leige SOOLASE veega. Klistiir on kõige tähtsam komponent siin, sest õunad puhastavad sinu verd ja klistiiriga viid sa õhtul oma sisikonnast kõik selle jama välja. Samuti on ülitähtis juua ohtralt vett, ka peale 3 päevast kuuri, sest kui sa vett ei joo suurtes kogustes, siis võid isegi tunda oma nahal kuidas akne tuleb. Ärge kartke, et nälg tuleb, kui kogu aeg vett juua ja õunu süüa, siis ei tule, isegi parem on olla kui süües, sest kerge tunne on, kui keha on puhas. Kui nälg tuleb, siis sööge Kooritud õunu ja ta läheb ära. Nii lihtne see ongi. Te olete hämmastunud kolmandal päeval tulemusi nähes. Ma paranesin julmalt selle paastu jooksul, raske oli uskuda, et peale 5-t aastat jamamist sai asja 3-e päevaga nii maha suruda. Aga jah, ma olin muidui tulemustest vaimustatud ja hakkasin kohe uljalt magusat, jäätist, saiakesi, coca-colat sööma/jooma. Ja tagasi ta vaikselt oligi, kuigi mitte nii tugevalt nagu varem. Ma olin oma keha arvatavasti nii ära saastanud karastusjookide ja muu tehniliselt töödeldud toiduga, et ühest paastust jäi väheks. Nii ma tegingi teise kolme päevase õuna,vee,auru,klistiiri kuuri. Seekord oli juba teisel päeval nii hea olla ja akne andis täielikult alla ja lausa tundsin kuidas ta taandus TÄIELIKULT.
See on hea tunne Varem oli mu nahk väga &quot;nõrk&quot;, aga peale paastu läks kohe pringiks (täiesti kohe ja on siiamaani). Peale teist paastu olen ma kõik karastusjoogid, maitseainerohked söögid/salatid/muu jama oma menüüst välja võtnud. Samuti magusa(ka üks tükk šokolaadi päevas peale paastu keerab sinu päeva tuksi ja sa tunned, kuidas sa oled oma Candidat toitnud ja ta sinu nahal vohama hakkab), saiatooted(leivad, saiad, saiakesed) ja kõik muu mida ma tunnen, et ta hakkab mu nahaga söömisel reageerima oma menüüst välja võtnud. Ka ketsupid/sinepid ja teised inimese tehtud lögad panevad candida sinu nahaga reageerima. Niiet burgerid ja selline ka kindlalt menüüst välja, kui sa Tõsiselt tahad ikka aknest lahti saada. Kui su nahk on korras peale paastu ja sööd mingit jama siis tunned koheselt kuidas sinu naha all nagu õhetama hakkab ja vahest isegi kerge higi välja tuleb. Kui tunned seda, siis viska kohe minema mida sa sööd! 3 päevase paastuga saad sa kindlalt aknest lahti, aga kui sa kõvasti vett ei joo ja oma menüüd kontrolli alla ei võta, siis võib ta tagasi tulla. PEA MEELES: õpi see endale pähe ja tuleta iga söömise ajal meelde endale, et kui sa sööd magusat/vürtse/pärmist valmistatud tooteid, siis sa TOIDAD CANDIDAT ja ta hakkab vohama. Sa tunnetad kõike ise ja saad omad järeldused teha. Kui akne tuleb peale esimest korda tagasi, siis tee natukese aja pärast teine paast ka ja siis on tulemused juba jäävamad, sest esimese paastuga sa tühjendasid endast varasemate aastatega kogutud jama, mis sinu sees oli. Ja paastu ajal EI TOHI mitte ühtegi muud asja süüa ega juu, kui ainult kooritud õunu ja vett. Samuti ei tohi SUITSU TEHA, ega õlut (pärmi baasil valmistatud ja toidab candidat) juua. See olekski kõik hetkel, tehke asi ära ja ma võin tulemused Garanteerida! Lihtsalt mõtle igas olukorras, kuidas sa saaksid candida toitmist vältida.

Mida on vaja 3 päevase paastu jaoks?

Soovitan paastu alustada reedest ja lõpetada esmaspäeva keskpäeval. Kui tunnete ennast väga hästi ja energiliselt, siis võite 4-a päeva ka veel paastuda õuntega, et tulemust veel rohkem kindlustada (usklikud teevad 7 päevaseid paaste, niiet see 3-4 päeva pole hullu midagi, eriti veel õuntega )

1)30-40 suurt punast maitsvat õuna. 10-13 õuna päevas, olenevalt kui suur nälg tuleb. Õunad peavad kindlasti Suured, ilusad, maitsvad ning punased olema. Söömisel koorige õunad KINDLASTI ära, sest õunte koorte peal on igasugused kemikaalid mida sinna on pritsitud. Umbkaudne maksumus: oleneb poest, mul läks 200.- ringis kallist kaubamajast ostes.

2)Ohtralt vett. On vaja juua minimaalselt 3 liitrit vett päevas (pange julgelt 3,5 või 4 liitrit ehk peaaegu 3x1,5L pudeli täis vett). Kui ostate poest vett, siis kindlasti gaseerimata.

3)Aurutada oma nägu igal õhtul (kui saate, siis hommikul samuti) ajades vee keema ja kastes väikese käteräti sinna sisse ning kui käterätt on natukene jahtunud, siis ta näole panna ja MINIMAALSELT 20 minutit teda näo peal hoida. Kui soovite, siis peale aurutamist määrige oma nägu Riitsinusõliga sisse ööseks (maksab apteegis 40 krooni).

4)Klistiiri teha igal õhtul/öösel, kui viimase õuna söömisest on ca 2 tundi möödas. Klistiir on väga tähtis, sest ta viib teie kehast kõik jama välja. Klistiiri saab ka kliinikutes teha, aga vaevalt, et keegi julgeb valehäbi tõttu sinna minna Klistiir tähendab seda, et tuleb osta apteegist klistiirikott, millel on otsas toru ja teises otsas vooliku abil kott vee jaoks. Klistiir käib nii (ärge valehäbi tõttu seda tegemata jätke, sest sel juhul te aknest suure tõenäosusega lahti ei saa): Võtate leige - mitte väga sooja vee (0.5 - 1.5 liitrit) ja segate sinna tavalist peensoola või soodat sisse. Seejärel lähete vannituppa, panete klistiirikoti kuhugile enda kõhu kõrgusele rippuma, valate vee sinna kotti ning lähete ise maha pikali vasaku külje peale. Siis panete voolikuotsa omale sügavale tagumikku ja lasete veel vaikselt sisse voolata (nii palju kui mahub, võib mitu korda lasta). Hoiate 3-5 minutit teda seal ning siis tühjendate oma kõhu veest ja kõigest jamast tualetti. Klistiiri tuleb teha igal õhtul ja võib ka teha peale paastu. Umbkaudne maksumus: üks klistiirikott maksab apteegis 20 krooni ringis, võite osta 3tk või saab ka väga hästi läbi ajada ühega.
Selline on see 3 päevaga aknest vabaks raamatu tehnika, mida seal õpetatakse ja mis on ÜLIMALT EFEKTIIVNE. Kogu paastu umbkaudne maksumus: 180-290 krooni, olenevalt õunte kilo hinnast ja sellest mitu klistiirikotti te omale ostate.

Raamatus on kirjas veel õpetus neile, kellel on jonnakas akne mis tahab peale paastu tagasi tulla:
Ostke apteegist Vega Acidophilus toidulisand ja Lõhnatud küüslaugukapslid ning võtke neid iga päev veega(mõlemad läksid kokku 150krooni). Nende kombinatsioon võtab Candidalt hoogu maha ja ennetab aknet. See on natukene pikaajalisem kui paast, aga neid kahte koos tehes võimendate ja kindlustate tulemusi. Soovitan ka Acne free in free days raamatu läbi lugeda (kasutage sõnaraamatu abi, et osadest sõnadest aru saada: <a href="aare.pri.ee/dictionary.html" target="_blank">aare.pri.ee/dictionary.html</a> ), sest siis saate täieliku loogilise ülevaate akne tekkest ja candidast ning saate aru, et see on nii loogiline ja samas ükski nahaarst ei tea seda. Aknest vabanemiseks on üles ehitatud terve tööstus lausa igasuguste aknest vabastavate toodetega, mis ei aita - aga on lihtsalt 1 raamat, mis aitab ja selle saate ka tasuta (originaalina maksab 40dollarit).
Samuti on raamatus tungivalt soovitatud peale terveks saamist armidele koorivat kreemi SkinCulture 4000 ( <a href="www.skinculture.com" target="_blank">www.skinculture.com</a> ), mida ma aga proovinud veel ei ole. Ta maksab 225$ ehk 2600 krooni ringis. Kui keegi on seda proovinud või proovib, siis palun kirjutage kindlasti tulemustest akne foorumisse.

Toidud, millest tuleb suure kaarega mööda käia:

KOFFEIIN,
KOHVID,
CAPPUCHINOD,
ŠOKOLAAD,
KOMMID,
SUHRUGA NÄTSUD,
KÕIK TOOTED MIS SISALDAVAD SUHKRUT,
KARASTUSJOOGID - COCA-COLA, SPRITE, LIMONAADID, MAITSESTATUD VEED, FANTA + KÕIK TEISED,
KOHUKESED,
KODUJUUST,
KOHUPIIM,
PIIM,
BANAANID,
TOMATID (kui aknet enam mingi nipiga tagasi ei tule, siis võite tomateid ikka süüa, ülejäänud asju enda tervise huvides mitte),
HAMBURGERID,
PITSAD,
FRIIKARTULID,
KETŠUP,
SINEPID,
MAITSEAINED/VÜRTSID,
ÄÄDIKAS,
SALATID KUS ON PALJUSID MAITSEAINEID KOOS,
MSG - lugege pakendilt
ANANASSID (oleneb inimesest, aga ananassid on väga magusad ja neis on palju fruktoosi ehk looduslikke suhkruid, aga looduslikud suhkrud kaovad teie kehast palju kiiremini kui inimese tehtud suhkrud)
AUSTRID,
RAFINEERITUD TOIDUÕLID (ehk needsamad oilio jms taimeõlid. Nende asemel kasutage oliiviõli ja teisi looduslikke õlisid)
LOOMARASVAD (öäk, kes neid ikka sööks )
VALGED KARTULID (roosad ja kollased on fine)
VALGE JAHU (see on väga kahjulik ja kõik temast tehtud saiakesed, saiad jms samuti)
IGASUGUNE ALKOHOL - VEINID, ÕLU, SIIDER, VIIN, KONJAKID, BRÄNDID JMS JAMA
TUBAKAS - kui suitsetate, siis paastu ajal ärge kindlasti tehke, sest muidu võite asja ära rikkuda! Paast on hea põhjus suitsetamist maha jätta
PÄRM JA PÄRMIST VALMISTATUD TOOTED (jahu, suhkrud ja pärm on candida parimad sõbrad ja neil on koos väga lõbus sinu näo peal vandaalitseda)
SUITSETATUD LIHA
SUITSUJUUST
SEENED - seened ja kõik seenetooted ja pitsad.
SINIHALLITUSJUUST
+ KÕIK TEISED TOIDUD MIDA SA TUNNED, ET NAD REAGEERIVAD SINU NAHAGA PEALE SÖÖMIST EHK TOIDAVAD CANDIDAT.



Keegi pani viimati akne foorumisse ühe toreda menüü, mida ma soovitaksin teile. See menüü võiks saada teile aluspõhjaks oma uue aknevaba menüü kujundamisel. Ehitage selle menüü põhjal enda tunnetuse järgi oma menüü ülesse (kui tunnete, et mingi toit sobib teile ja ei reageeri candidaga, siis pange menüüsse kirja ja nii ta valmib):
Hommik:tass vett, paar õuna.
Vahepala:Mõni puu-või juurvili
Lõuna:Koolitoit ja kõik peab olema söödud. (Kui koolis ei käi, siis võib lõuna ajal kuhugile sööklasse sööma minna, et saaks tugevat sooja toitu)
Vahepala:Fitness müsli 1.5% keefiriga.
Õhtul midagi kerget, kas salatit või midagi sellist.
NB! Jooge vett!

Kui rase olete, siis seda paastu ei tohi lapse kandmise ajal teha, sest muidu näljutate lihtsalt oma last. Hea oleks ka kui teeksite paastu päevadel sporti, sest siis puhastute veelgi ja kõht ei lähe üldse tühjaks spordi ajal. Ongi kõik, tehke asi ära ja nautige tulemusi Ma ei hakka kirjavigu kontrollima hetkel, sest magama on vaja minna, aga panen ta kohe foorumisse, sest pole mõtet väikeste kirjavigade pärast (kui neid üldse on) head informatsiooni kinni hoida. Tehke paastu veel üks kord kui akne peaks tagasi tulema mingil põhjusel(põhjuseks saab olla ainult eelpool nimetatud toidud), sest peale esimest paastu te olete selles meetodis juba väga kindlad, sest te näete tulemusi 100% kuna see töötab kõikide inimeste peal. On töötanud juba 40-dest aastatest peale ja töötab ka edasi Jooge kindlasti ka oma ülejäänud elu palju vett, sest see on tervislik, kasulik ja loomulik (lugesin kogemata ühest tervise ajakirjast, et 4L vett päevas on inimesele normaalne kogus ja seda tuleks juua kogu aeg, aga minu arvates 3-st peaks ka piisama )

Edu ja ärge valehäbil (klistiiri puhul) ega suhkrul laske oma tulemusi rikkuda

Akne ravi 21/05/2007 20:20 #2

  • vivafresh
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 735
Kui ma hakkaksin vältima neid tooteid, mis all kirjas, läheksin ma veel hullemasse alakaalu kui ma praegu olen, murraksin oma kõik kondid, oleksin halli näonahaga,.,.,ma parem peidan neid..tundub lihtsam

Akne ravi 21/05/2007 20:26 #3

  • lamp
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 1565
See nimekiri seal all on ikka täiesti hull.

Akne ravi 21/05/2007 20:36 #4

  • -Mannu-
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2795
See nimekiri seal all on ikka täiesti hull. :shock:


ma arvan, et peab ise tunnetama hakkama, mis teeb näo hullemaks ja mis paremaks. raske akne ajal ma oleksin kõigeks valmis, ma teeksin küll, mis siin öeldakse.

Akne ravi 21/05/2007 20:58 #5

  • evutzka
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 57
kolm päeva võib süüa ainult õunu ja juua vett?
see kõlab pigem nagu näljutamine, mitte akne-ravimine

Akne ravi 21/05/2007 21:14 #6

  • Nikita
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 2425
No milleks kõik see jama? Baktereid saab hävitada ka ju kreemidega.

Akne ravi 21/05/2007 21:24 #7

  • Chaty
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1390
kolm päeva võib süüa ainult õunu ja juua vett?
see kõlab pigem nagu näljutamine, mitte akne-ravimine


kui tehakse paaste mis tõesti kestavad 5-7 päeva ja juuakse ainult vett, siis tegelt see 3 päeva õunte ja vee peal võib juba niisama tõesti hea enestune anda, kuid end vahepeal tõesti mitte ära kurnata spordiga nt, et hakkad kokku kukkuma jne. aga vaikne liikumine, õunad ja vesi, ise vahepeal niimodigi toitunud, aga mitte sunniviisiliselt vaid lihtsalt maal, sest eriti rohkem midagi soojade ilmadegagi ei taha.

aga samas, see 3 päevane paast võib aidata. aga see nimekiri mida süüa ei või, ma ei tea, piimatooteid ei jätaks ma mitte mingil juhul toidukavast välja. Mis kasu on kui saad akne ravitud, aga tervis halveneb, luud jäävad nõrgemaks ja organism ei saa piisavalt vajalike aineid ja kogu tervis halveneb ja nõrgeneb. pikaajaliselt see küll kasulik ei oleks ju, mõtlen kui neid asju seal üldse mitte süüa.

pigem tõesti ilusasti hooldusvahenditega naha eest hoolitseda. kuigi samas olen nõus, et naha olukord sõltub palju toitumisest, aga ei tohiks ju äärmustesse ka minna. pigem jätta tõesti kahjulikud asjad välja nagu saiakesed, maiustused, karastusjoogid jne.

Akne ravi 21/05/2007 21:57 #8

  • Saidy
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1423
paastu võiks ju läbi teha, aga klistiiri küll tegema ei hakkaks. huvitav kas ainult paastust ei aitaks? mul ei ole väga hull akne, selline hästi kerge...aga ma olen suht väikse kaaluga, ja ei tahaks veel kõhnemaks minna... #-o

Akne ravi 22/05/2007 12:27 #9

See nimekiri on täiesti haige!!! #-o Tahakas näha, mida üks keskmine arst selle peale ütleb.

Akne ravi 22/05/2007 14:50 #10

  • Nikita
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 2425
Ma arvan ka, et lihtsam on teha nimekiri nendest asjadest, mida süüa võib, peale õunte.
Aga eks viimases hädas inimesed ole valmis kõigeks. Ma usun, et kergema aknega inimesed saavad teiste vahenditega aknele leevendust.

Akne ravi 22/05/2007 21:48 #11

  • znelle
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 5143
Sorry aga täielik jama minu meelest.
Ei soovita sellist asja mitte kellegil teha.
Huvitav see, et algul autor väidab, et raamatus on kõik akne põhjustajad jne kirjas aga arstid ei tea sellest midagi ja siis autori jutu lõpus on sihuke teema juba, et alates'40 aastatest edukalt kasutatakse igal pool jne.....veits vasturääkiv jutt aga see selleks.
Ja kui see tõesti nii oleks siis ma arvan, et arstid teaks seda ja väga hästi, lihtsalt see menüü, kuidas toituda jne on vääääga väääga ebatevislik ja ebanormaalne.
Muidugi kui sa sööd ainult õunu ja vett siis su keha hakkab närbuma ja akne tõmbub tagasi.
Ma tahaks näha, kas see neiu kunagi lapsi ka saab kui ta samas vaimus jätkab.

Akne ravi 22/05/2007 22:35 #12

  • Liblikas
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1061
mina arvan ka et see on ebanormaalne..tüdrukud noored ei saa vb lapsigi suurena, kui näljutavad ennast..mina ei soovita samuti ...

ja see nimekiri mida ei tohi süüa pärast ega sel ajal on samuti ebanormaalne, kuna kõik piimatooted ja sellised kasulikud asjad on vajalikud..

Akne ravi 23/05/2007 13:57 #13

Noo aga see on ju ainult kolm päeva? :O
Ei tea, ise ei julgeks vist
Need asjad mida oli keelatud süüa või nii, siis just neid söön ma kõige rohkem .

Akne ravi 23/05/2007 17:22 #14

  • Kixu
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 223
see on ikka eriti jõhker värk :S
sellist asja küll ei soovitaks noortele, kellele neid aineid vaja on,mida sisaldavad keelatud toidud..
aga no eks igaühe oma valik

Akne ravi 24/05/2007 17:23 #15

see on ikka eriti jõhker värk :S
sellist asja küll ei soovitaks noortele, kellele neid aineid vaja on,mida sisaldavad keelatud toidud..
aga no eks igaühe oma valik



Mina ei soovitaks oma tervisega küll mängima hakata ! [-X

Akne ravi 24/05/2007 18:54 #16

  • Barbie
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2392
kui seda õigesti teha siis see on väga kasulik
nagu paastumine,selleks peab kaua valmistuma,mitte nii et õhtul söön kõhu täiesti täis ja siis homsest ainult vee peal,vot see rikub tervist

Akne ravi 07/03/2008 15:34 #17

Selle võib pigem näljutamiseks nimetada , kui et mingiks raviks :S

Akne ravi 07/03/2008 15:47 #18

  • miraakel
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 98
Anna andeks, aga mulle tundub "ravi" äärmiselt nõme. Selleks, et sellist "ravimeetodit" uskuma jääda, peab ikka tõeliselt naiivne olema. Kui vaadata seda pikka nimekirja, mida süüa ei tohi, siis ei saagi ju millesti toituda. Võtame näiteks loomarasvad, need on kõigis lihatoodetes sees, või siis suhkrud, ka puuviljad jms. sisaldab mõningal määral suhkrut. Ka õunad.

Akne ravi 07/03/2008 23:11 #19

  • Sui
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 212
ketsupid/sinepid ja teised inimese tehtud lögad panevad candida sinu nahaga reageerima. Niiet burgerid ja selline ka kindlalt menüüst välja, kui sa Tõsiselt tahad ikka aknest lahti saada. Kui su nahk ...
tsitaat:

<span id="wa_f_item_42271" name="a42271"><span style="text-decoration: underline;">Igal inimesel on organismis
Candida bakter</span>, mida toidavad suhkrud ja pärmist valmistatud tooted.
<span style="text-decoration: underline;">Candida ongi akne põhjustaja</span>, sest teda toidetakse pidevalt magusaga,
saiakestega jm tööstuslikult töödeldud toiduga. <span style="text-decoration: underline;">Kui Candida saab
suhkrut, siis ta hakkab vohama ja tekitab aknet (mitte kõigil, ainult
nendel, kellel juba on akne</span>)



oota, kui see <span style="text-decoration: underline;">on</span> juba <span style="text-decoration: underline;">olemas kõigil inimestel</span> ja see <span style="text-decoration: underline;">tekitab aknet</span>, <span style="font-style: italic; text-decoration: underline;">miks</span> siis <span style="text-decoration: underline;">aknet igaühel ei ole?</span> <span style="text-decoration: underline;">ning</span> lisaks <span style="text-decoration: underline;">kui see bakter tekitab aknet</span>, siis <span style="text-decoration: underline;">miks ta tekitab ainult nendel inimestel kellel on juba akne?? Kus on siin loogika???</span><span style="font-weight: bold;"> </span>edasisest ma ei räägikski

</span><span id="wa_f_item_42271" name="a42271"></span><span id="wa_f_item_42271" name="a42271"><span style="font-weight: bold;"><span style="font-weight: bold;"><span style="font-weight: bold;"><span style="font-weight: bold;"><span style="font-weight: bold;"><span style="font-weight: bold;"></span></span></span></span></span></span><span style="text-decoration: underline;"><span style="text-decoration: underline;"></span></span>see on kõige suurem lauslollus, mida ma olen lugenud </span>

Akne ravi 11/03/2008 18:54 #20

  • Liblikas
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1061
ma mõtlesin et vb teeks isegi kui ema oleks nõus mulle õunu ostma ..klistiiri ei oska kyll teha aga prooviks äkki, alustan reedel vb
  • Lehekülg:
  • 1
  • 2
  • 3
Lehekülje loomise kiirus: 1.41 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum