EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

In Love

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tahtsin täna siin välja tuua mõned tooted, millest hetkel täielikult vaimustuses olen. Mõnda neist olen juba pikema aega kasutanud, mõnda vähem - kuid üks on kindel, hetkel olen neist sõltuvuses. Ei kujutaks oma päeva ilma nende toodeteta. Ma ei ürita siin mingit reklaami ühelegi firmale teha, vaid rääkida tõesti nendest toodetest nii nagu mina seda tunnen.


image
Esiteks alustame AMIE sügavpuhastavast näomaskist. Ma ostsin selle kaubamajast umbes 10 euroga ning polnud sellest firmast varem midagi kuulnud. Mask sisaldab orgaanilist piparmünti, valget savi ning laimi. Puhastab poore, reguleerib rasueritust, eemaldab mustuse, jahutab ning värskendab. Soovitatav kasutada 1-2 korda nädalas, kanda niisekele nahale, hoida 10 minutit näol ning seejärel pesta maha sooja veega. Tõsi, peale maski kasutamist on nii hea tunne, tõsine kevadine värskendus, toob nahale sellise kerge tunde - ja puhastab nii põhjalikult, eriti mõnus kasutada peale rasket ning palavat suvepäeva. Kahjuks hakkab nüüdseks see mask juba otsa saama, kuid tulevikust ostan seda kindlasti veel. Enne aga tutvun mõne uue maskiga.

image
Järgmine lemmik on Elizabeth Arden 'i Visible Difference Skin Balancing Toner. Tegemist on alkoholivaba toonikuga, mis eemaldab päevajooksul kogunenud mustuse ning meigi ilma nahka kuivatamata. Sellega saab nii kerge vaevaga meigi ja mustuse maha, ning see on mu näonahka nii palju paremaks muutnud. Kahjuks teda on vaid 200 ml - ma pole veel ühtegi toodet nii väga armastanud, seega kavatsen kohe järgmise pudeli haarata. Tootehind peaks jääma umbes 20 euro kanti ning see on tõesti oma hinda väärt.
image

Kolmas toode, millest täna kirjutan on TOO FACED Primed&Poreless Pure primer. Super toode mida kasutada meigi all, jumestuskreem püsib veatult paigal terve päeva. Ma arvan, et kui ma poleks saanud seda oma kajutikaaslase käest ( kirjutan temast lähiajal ühe postituse) , poleks ise seda ostnud. Miks? Sest ma pole kunagi olnud vaimustuses sellest firmast ning teiseks mul läks esialgu aega, et seda näole kanda- see rullus kuidagi koguaeg(pole nagu tavaline aluskreem). Siiski nüüd on seda nii hea kanda näole, sain nipi selgeks ning hea meel, et ka selliseid asju vahepeal kingitakse.

image

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!