1Võta kandiline (ca 30x20cm) vorm ja lõika vormist natuke suurem küpsetuspaber. Vala kaussi ca 1dl brändit ja kasta küpsised sisse ning aseta vormi põhja. Võite ka pintsliga brändit peale katta.
2Vahustage koor, lisage toorjuust, sinihallitusjuust ja segage. Sulata kuumaveevannis šokolaad (300g) ja lisa see ülejäänud massile.
3Maitsesta šukaadiga ja kui magusust vähe, lisage natuke suhkrut. Kandke umbes pool massist küpsistele. Laske natuke külmas taheneda.
4Seejärel lisage teine kiht küpsist, mis on eelnevalt leotatud brändiga. Võite ülejäänud massile lisada natuke kirsivedelikku ning kallake järgijäänud kate küpsistele. Lase natuke taheneda.
5Valmista šelatiin ja kalla ülejäänud kirssidele ja kirsivedelikule. Sega hoolikalt ja kalla koogile ning aseta külma. Kui kook on pealt ilusti tarretanud, siis sulata 100g šokolaadi ja kanna koogile peale.
Retsept
brändit ca 1 dl.
toorjustu 500g
vahukoort: 4 dl
valget šokolaadi 400g
vanilje küpsiseid 2 pakki
sinihallitusjuustu 75g
šukaadi 2 sp
värskeid kirsse koos vedelikuga 300g
šelatiini 1 tl
Valmistamisaeg ca 1 tund
Michel