kausitäis õunu..puhastad seest tühjaks (nii et õun ise jääb ikka oma kujuliseks) raputad suhkru ja soovi korral kaneeliga üle ning lükkad ahju niikauaks kuni mõnusad kuldpruunikad ja natuke pehmed on. ...
Mina mässin õunad veel muretaignasse ja augu jätan lahtiseks, auku panen juubeli tordipulbrit ja killuke võid peale. Ahjus sulab või sinna tordipulbri sisse ja jääb selline mõnus kreem sinna:P
Chokolate - See on niii hea šokolaadikook. Ma olen teinud plaadikoogina lihtsalt.
Mina tegin sõbrapäeval Kirjut Koera:
2 pakki Eesti küpsiseid (või Selga omi)
250g marmelaadikuubikuid
150g võid
3sl kakaopulbrit
pool purki kondenspiima suhkruga
Purusta küpsised, ja sega kausis marmelaadikuubikutega. Lisa kakaopulber ja sega segamini. Sulata kastrulis või, lisa kondenspiim, vala segu küpsise-marmelaadisegule ja sega ühtlaseks massiks. Mätsi mass küpsetuspaberisse vorstikujuliseks ja pane mõneks tunniks külma. Võib isegi kauem hoida, sest mida kauem see külmas on, seda paremaks see läheb:P Järgmisel päeval on eriti hea.