Maitsevad kõik, kõige rohkem meeldib ilmselt marmelaad, kuigi need klassikalised marmelaadiga kommid (Tiina, Mari jne) ei tõmba mind üldse, see pole nagu see...ÕIGE marmelaad, parimad on minu meelest need kuubikud või tükid suhkruga, mitte need "apelsinilõigud või "rullid", aga just need tavalised, mida kilepakendis poes müüakse
Martsipani armastan süüa ainult siis kui ta on
väga pehme, eriti hea on näiteks see kalevi oma, mis on mõeldud kõiksugu kujude tegemiseks. Kujud ise jätavad mind suhteliselt külmaks, kuna tavaliselt on nad juba kõvaks läinud (kuigi leidub ka erandeid). "Kalevi" komm ei maitse, kuigi see ka martsipan, ei teagi miks.Lagritsat võin süüa igal kujul, aga kõige lemmikum on inglise lagrits ehk siis see, kus ka värvilised osad. Ja tavaline lagrits...võin süüa, aga mingeid jäätised, kooke küll selle maitsega ei taha.