Mulle meeldib ka paellasid teha. Teen ka tavaliselt wokpannil ja riisiga. Olen teinud krevetidega, teodega, kanaga ja mingeid köögivilju sisse. Aga nende paelladega saab lõpmatuseni katsetada.
Stockmann pakkub ka paella <a href="
www.stockmann.ee/portal/1491/" target="_blank">retsepti</a>, tundub päris hea.
Värviline <a href="
www.santamaria.ee/retseptid/euroopa/article_id-1012" target="_blank">paella Santa Marialt</a>. Siin on nt: Kataloonia <a href="
www.filmimees.ee/pages.php?page_id=367&lang=est" target="_blank">paella</a>supp, saatest "Lihtne Gourmet" mis tundub ka väga huvitav olema.
<a href="
www.kokaraamat.ee/retsept.php?cat=6&id=345&lk=1" target="_blank">siin</a> on ahjupaella, mida tehakse ahjus.
Igaljuhul, mul tuli nüüd ka isu peale
Katsetan vist seda viimast ahjupaellat