2dl piima
25g pärmi
3ml soola
5dl jahu
võid või tomatikastet
100g hakitud sinki
100g riivitud juustu
pitsamaitseainet
Valmista pärmitaigen. Selleks lahusta käesoojas (36-37 kraadi) piimas pärm. Lisa sool ja suhkur ja sega. Järgmiseks sõelu sisse jahu ja sõtku hoolega. Pane tekkinud taignapall sooja kohta kerkima (u pool tundi või jälgi kuni tainas on kerkinud poole võrra). Rulli kerkinud tainas 0.5cm paksuselt ristkülikukujuliselt lahti. Määri taignapind või või tomatikastmega (soovitan tomatikastet, kuid ära määri liiga paksult, muidu ei küpse tainas korralikult ära!). Kata taigen ühtlaselt singi ja juustuga, puista peale maitseained. Rulli taigen tihedalt lühemast küljest alustades kokku. Lõika rullist võrdse suurusega tükid ning aseta need ettevalmistatud vormi (soovitan ringikujulist u 25cm vormi). Lase taignal enne küpsemist kerkida, määri lahtiklopitud munaga ja küpseta 225 kraadi juures.
<a href="
fotoalbum.ee/photos/brits1/60282393">PILT</a>