kana on hea - valmib kiiresti, lihtne valmistada, maitseb hästi. kuid jah, nagu eeskõneleja juba mainis, siis torkida pole soovitav.
aga midagi uut ja huvitavat? noh, võid proovida nt puuvilju ja juurvilju. olen ise õunu teinud.
selleks sobivad igasugused õunad: suured, väikesed, magusad, hapud jne. alguses võiks seest ära uuristada, et südamikust lahti saada. teiseks võib seda täita ükskõik mis asjadega, mina kasutasin kõike mida parajasti oli(maapähklivõi, tuhksuhkur, mesi, moosi jne). pärast täitmist võib õuna lahtised otsad kinni toppida või ka lahti jätta(proovisin mõlemat, kasutasin toppimiseks saia
). Fooliumi sisse ja restile. olenevalt õunte suurusest hoida mõõdukal kuumusel 5-10 minutit, vahepeal võimalusel keerata. väga head tulevad, sellised mahlased ja maitsvad.
teiseks on alati minu hea sõber olnud kartul(lihtsam on kasutada keedetud, kuid koorimata kartulit). sellest saab küll alati igasuguseid huvitavaid asju teha, ka grilli peal. teiseks on ta kindlasti tervislik ja maitseb hästi. lihtsalt fooliumi sees küpsetades tulevad head ahjukartulid.
veel võib neid pea kõigega täita. mina olen kasutanud erinevalt kala ja liha.
kui tekib väga palju tulist sütt ja tuhka, siis võib toored kartulid ka niisama tukkidesse loopida, tulevad väga head sütekartulid(maal sai selliseid asju ikka tehtud)
mis muud ikka soovida, kui head katsetamist. parimad asjad tulevad ikka katse-eksitusmetodil