Kuna hetkel täpselt marjahooeg siis minu poolt selline retsept.
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;"><strong>Põhi</strong></span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">150 g võid</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">1 dl suhkrut</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">3 dl jahu</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">1 tl küpsetuspulbrit</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">1 muna</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;"><strong>Kate</strong></span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">½ l musti sõstraid</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">2 dl hapukoort</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">½ dl suhkrut</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">1 muna</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">1 tl vaniljesuhkrut</span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;"></span>
<span style="font-family: verdana; font-size: 85%;">Vahusta
toasoe või suhkruga, lisa muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Suru
taigen koogivormi põhja ja äärtele. Vala peale mustad sõstrad. Vahusta
katte jaoks muna suhkruga, lisa hapukoor ja vaniljesuhkur. Küpseta
ahjus temperatuuril 200° C 30–40 minutit.</span>
Tegelikult vist polegi eriti vahet, milliste marjadega seda kooki teha, aga originaalis nägi välja selline.
Ise võtsin just veidi aega tagasi koogi ahjust välja. Oi kui nämma.