Tundub huvitan, kunagi kindlasti proovin järgi ka. Ise olen üks suuremat sorti kookide fänn, meeldib küpsetada ja ka süüa. Enamasti teen selliseid lihtsaid, mille toorained kõik kodus juba olemas. Eile tegin just šokolaadikooki, retsepti leidsin kokaraamat.ee'st. Mõtlesin, et jagan teiega ka.
<font color="#e73431"><h3>Valmistusained</h3></font>2 muna
1 kl suhkrut
100 g sulatatud võid
soola
1 tl vanillsuhkrut
üle poole klaasi nisujahu
3 sl kakaod
shokolaadi
<font color="#e73431"><h3>Valmistusviis</h3></font>1. Sega munad, suhkur
2. Lisa jahtunud sulavõi, sool, vanillsuhkur, jahu, kakao.
3. Vala segu, võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud, väikesesse vormi.
4. Küpsetada u. 175°C juures, seest jäta natuke taignaseks.
5. Soojale koogile riivi peale shokolaadi.
Suhkrut panin küll veidi vähem, muidu jääb hirmus magus, kuid seegi suhkur, mis ma panin, jättis koogi mõnusaks karamelliseks. Hea ja lihtne, soovitan!