EEVA naistekas

Laupäev, 24. August 2019

Last updateR, 13 Jul 2018 9pm

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Köögiviljasupp

Supp

Liha lõigatakse väikesteks kuubikuteks, pruunistatakse kergelt, lisatakse sool ja vähe keeva vett ning hauta­takse kaane all pehmeks. Nüüd lisatakse valmimise järje­korras korrapäraselt tükeldatud köögiviljad ja nii palju vett, et supp saab paraja paksusega. Lastakse kaane all tasakesi keeda, kuni köögivili peh­me. Tükeldatud tomatid lisatakse valmis supile ja kuu­mutatakse keemiseni. Supp maitsestatakse hakitud tilli ja peterselliga.

Retsept

300—400 g pehmet veiseliha
50 g margariini
200 g lillkapsast
3—4 kartulit
4—5 porgandit
100—150 g aedoakaunu või herneid
peterselli
sibulat või porru­lauku
150 g tomateid
soola
maitserohelist

EEVA


Avalda arvamust antud teemal
Arvamuse avaldamiseks logi sisse! Konto puudub? Palun registreeri end.
  • Haldaja: Kaunis OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Kööginurk Soolased road Köögiviljasupp