Tsitrusesalat

Tsitruselised

Koori apelsinid, greip ja laimid terava noaga. Lõika viljaliha kilevabadeks sektoriteks ning lao puuviljad kihiti magustoidupokaalidesse. Sega mesi ja apelsinimahl, võid lisada konjakit. Sega juurde pähklid ja rosinad ning lase segul mõnda aega seista. Vahusta koor suhkruga pehmeks vahuks. Kalla pähklikaste tsitrusviljadele, kaunista vahukoore ja näiteks mündilehtedega. Salatit võid serveerida enne põhirooga, happelised tsitrused soodustavad toidu seedimist.

Retsept

3 apelsini
1 punane greipfruut
2 laimi
50g vedelat mett
50g apelsini mahla
Soovi korral 2 sl konjakit
50g sarapuupähkleid
2 sl rosinaid
100g vahukoort
1 sl suhkrut

EEVA


Avalda arvamust antud teemal
Arvamuse avaldamiseks logi sisse! Konto puudub? Palun registreeri end.