1Näpi jahu, sool ja külm või purutaoliseks massiks. Lisa külm vesi ja sega kiirelt ühtlaseks tainaks. Mässi tainapall kilesse ja pane üheks tunniks külmikusse.
2Koori ja viiluta õunad.
3Sega suhkur, fariinsuhkur ja kaneel.
4Kuumuta ahi 225 kraadini. Rulli 2/3 tainast ümmarguseks kettaks (10 cm suuremaks kui koogivormi läbimõõt) ning laota siis võitatud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja ja äärtele. Sega õunaviilud suhkru, fariinsuhkru ja kaneeliga ning kalla osa tainale. Puista natuke vahele tärklist ja lisa ülejäänud õunasegu. Aseta õuntele võitükikesi. Õlejäänud tainast rulli kaas ja soovi korral ka kaunistused. Määri munaga, küpseta 10 minutit ning veel 185 kraadi juures 50 minutit.
Michel