Kirsi-pirni toorjuustukook

Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook
Kirsi-pirni toorjuustukook

1Purusta 3 pakki küpsiseid, osa sellest teises kausis hästi peeneks.

2Sega teralisem osa kirsikompoti mahla ja margariiniga, et segu oleks tugev. Aseta see segu koogipõhja.

3Koori pirnid ja purusta.

4Lisa juurde ca 60g toorjuustu ja 20g sinihallitusjuustu. Lisa vanillisuhkur. Sega kohevaks massiks. Valmista želatiin (2 tl) ja kalla massile juurde ja sega hoolikalt läbi. Valminud mass kalla vormi ja lase tarretuda.

5Peale võite puistata osa järelejäänud küpsisepurust.

6Järgnevalt sega järelejäänud toorjuust, ca 40g sinihallitusjuustu ning 450g kirsikompotti. Lisa veel suhkrut.

7Valmista taas želatiin (2 tl) ja pärast massile lisamist sega ning kalla eelnevalt tarretunud kihile peale. 

8Lase tarretuda ning lisa veel katteks peent küpsise puru, natuke kirsimahla koos kirssidega ja soovi korral võite kaunistuseks peale riivida sinihallitusjuustu.

Retsept

540 g küpsist
4 keskmise suurusega pirni
700 g kirsikompotti
4 tl želatiini
60 g sinihallitusjuustu
100 g margariini
1 tl vanillisuhkrut

Michel

 

Postitas 27/05/2013 12:33 by chriss26 #220671
Väga maitsev! Proovisin retsepti järgi. See on toorjuustukook mida ennem tegin, aga nüüd hakkangi vist ainult seda pirni oma valmistama

Avalda arvamust antud teemal
Arvamuse avaldamiseks logi sisse! Konto puudub? Palun registreeri end.