1Vajaminevad tooted.
2Eelkuumuta ahi 175 kraadini. Kata 22.5 cm koogivorm küpsetuspaberiga. Sõelu jahu, küpsetuspulber, söögisooda ja sool suurde kaussi.
3Vahusta või ja suhkur suures kausis keskmisel kiirusel mikseriga.
4Purusta banaanid.
5Lisa seejärel suhkru ja margariini segule ükshaaval munad. Sega aeglasel kiirusel mikseriga juurde purustatud banaanid ja riivitud sidrunikoor.
6Sega kuivained vaheldumisi jogurtiga ja kalla tainas ettevalmistatud vormi.Küpseta 50-60 minutit või kuni kook on kuldpruun, katsumisel vetruv ja keskele pistetud puutikk jääb puhtaks. Jäta kook 10 minutiks vormi jahtuma. Kummuta seejärel sobivale taldrikule, eemalda paber ja lase täielikult jahtuda.
7Valmista glasuurkate. Sega aeglasel kiirusel mikseriga tuhksuhkur, jogurt, sidrunikoor ja sidrunimahl. Kui segu jääb liiga paks, siis võib juurde valada sidrunimahla. Määri glasuur koogi peale ja külgedele.
Michel