EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Ilu ja moega seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Kohila õpilasfirma Cabello Cadena valmistab Eestis ainulaadseid juuksekette

Kohila õpilasfirma Cabello Cadena valmistab Eestis ainulaadseid juuksekette 19/01/2013 10:15 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Cabello Cadena juuksekett

Meil on koolis selline valikaine nagu õpilasfirma, sealt see kõik alguse saigi. Mõtlesime, et oleks põnev riskivabalt proovida järele, mida tähendab oma ettevõtte tegemine ja kuidas minema hakkab.

Mina ja mu klassiõde mõtlesime, et kellega oleks huvitav koos õpilasfirmat alustada ning juhuslikult sattusime me kokku paralleelklassiõdedega, kel oli täpselt sama mure. Niisiis otsustasime, et oleks väga kihvt koos teha. Sel hetkel me veel ei osanud midagi oodata ega loota kuna esiteks polnud me varem väga palju suhelnud ning teiseks polnud meil õrna aimugi kuidas üks õpilasfirma tegelikult toimib.

Mõne nädal peale seda, kui sai otsustatud teha õpilasfirma, istusime kohvikus maha ja hakkasime arutama mida me üldse teha võiks. Toote valimine oli kõige raskem osa. Tegime internetipäringuid ja ajurünnakuid, kuid ei tulnud endiselt ühtegi mõtet. Siis aga turgatas ühele tüdrukule pähe, et on olemas sellised juukseketid, mida temale teadaolevalt Eestis veel müügil ei ole. Seega saigi valitud tooteks juuksekett. Hetkel valmistame kahte sorti juuksekette - patsi peale käivaid juuksekette ning lahtise juustega kantavaid juuksekette.

Õpilasfirma nime valik oli samuti tore kogemus, me mõtlesime palju mida võiks nimeks panna, kuid ei tulnud ühtegi mõtet ei eesti ega inglise keeles. Niisiis võtsime lahti Google Translate-i ja panime sinna eesti keeles sisse sõna juuksekett. Vaatasime kõik keeled läbi ning kui meile tuli hispaania keelne vaste Cabello Cadena (hääldus Kabeijo Kadena), meeldis see meile väga ning otsustasime selle kasuks. Õpilasfirmas oleme neljakesi, Marelle Suurmäe kui tegevdirektor ja raamatupidaja, Diana Liiber kui tootmisjuht, Helen Albin kui turundusjuht ning Kaisa Noormägi kui personalijuht.

Valisime selle toote just seetõttu, et toode on Eestis ainulaadne ning oli soov teha midagi just tüdrukutele/neidudele/naistele. Toodet on üllatavalt lihtne teha, kuid kui see juustesse panna, jätab see väga efektse mulje ning sellel ketil pole piiranguid, seda sobib kanda nii kinno minnes kui ka teatrisse minnes.

Toote valmistamine on küllaltki lihtne - on lihtsalt natukene vaja mõõta ja lõigata. Koosneb põhimõtteliselt ainult kas kettide ühendamisest või kettide peavõru külge ühendamisest ning toode ongi praktiliselt valmis.

Cabello Cadena juuksekette saab näha õpilasfirmade laadal Kristiine keskuses 9. veebruaril kella 12-st 17-ni. Laata korraldab JA Eesti ning kohale oodatakse üle 120 õpilasfirma. Eesti õpilasfirmadele tulevad konkurentsi pakkuma  Moldova, Rootsi ja Norra õpilasfirmad.

Marelle Suurmäe

Cabello Cadena juuksekettCabello Cadena juuksekettCabello Cadena juuksekettCabello Cadena juuksekettCabello Cadena juuksekett

Loe lisa...

Kohila õpilasfirma Cabello Cadena valmistab Eestis ainulaadseid juuksekette 20/01/2013 11:11 #2

  • monica
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 35
Väga tublid neiud ja tore ettevõtmine! Juuksekettide tegemine paistab iseenesest olevat päris lihtne aga tulemus üllatavalt efektne Edu teile!
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.47 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum