EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Ilu ja moega seotud artiklid ja arvamused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Ilulõikus vs looduslik ilu

Ilulõikus vs looduslik ilu 13/08/2012 19:41 #1

  • Eeva
  • POLE LEHEL
  • Artikliarvustused
  • Postitusi: 170

Naturaalselt ilus tüdruk

Ilu on vaataja silmades ja sisemine ilu kaalub üles välise. Inimese välimust märgatakse esimesena, kuid palju on neid, kes on rahul endaga? Millegipärast on meile alati sisendatud, et iga naine on tingimusteta ilus. Igaüks meist, igas olekus ja vanuses. Teatud piirides võib ju selle kauni ja lohutava teadmisega leppida, kuid... näidake naist, kes säraks  rõõmust, kuuldes, et teda peetakse tegelikust vanemaks? Või kes ei tunneks end puudutatuna kui lemmikriided pitsitama kipuvad? Järgnevad nurin, pettumus, pisarad ja kurbus.

Välise ilu ja keha eest hoolitsemine vihjavad, et inimene otsib tasakaalu. Naise teevad kauniks tema oskus kooskõlastada oma välimist ja sisemist poolt, suutlikus rõhutada paremaid ja varjata pisut kehvemaid pooli.

Enamik naisi pöörab väga palju tähelepanu oma väljanägemisele, ja see ei ole vale, kuid me ei tohiks jätta unarusse ka oma sisemist poolt – arendada iseloomu, omadada sellist õrna ja rahulikku vaimu. Naise teeb ilusaks naiselikkus, mis ei ole ainult väline, vaid ka sisemine omadus. Mida ilusam on naine sisemiselt, seda ilusam on ta välimiselt.

Kui inimene pole rahul oma välise poolega, kui on raskusi leppida looduse poolt antuga? Mil viisil oleks siis võimalik leida see kooskõla ja harmoonia eneses?

Igas naises on midagi, mis teda kaunistab. Ainult kuivõrd tahab ilu kandja oma sära esile tuua või hoopiski maha suruda.
Tänapäevase meditsiini arengu juures on üheks lahenduseks enda välimuse muutmine ilulõukuse abil. Ilmselt pole mõtet pikemalt juurelda selle positiivestest ja negatiivsetest külgedest, sest see on enamikele individuaalne. Kuid kindlasti on see asi, millega ei tasuks kohe mitte liialdada. Iga vägivaldne sekkumine (seda ju kirurgiline operatsioon on) on just kui loodusesse kiilu löömine, kunagi ei tea kuidas see mõjub.

Liigne ilulõikus võib hävitada isikupära. Kas sa oled valmis muutuma kellekski keda sa peeglist ei tunne? Ilukirurg võib kohendada küll nina või rindu, lõigata näost välja kortsud või huuled prunti süstida. Kuid iluoperatsioon pole sama ohutu kui kosmeetika- või juuksurisalongis käik. Siinkohal ei tahakski väita, et tulemus ei peaks inimest rahuldama või et see rahuldaks teda sajaprotsendiliselt. Samas on ka plastilise operatsioonita võimalik ennast piisavalt palju muuta. Veetlev olemine tuleneb suuresti keha visioonist. Ning siin on kehalistest harjutustest abi. Üks asi on kehakaalu normaliseerimine, kuid see pole veel kõik. Raske on nõus olla nendega, kes arvavad, et skeletti meenutav keha on ilu etalon. Lõdvalt luid kattev nahk pole esteetilise elamuse allikaks. Hoopis teise pildi annab lihaste poolt pringiks tõmmatud kehapind. Ilmselt on enamikele omaseim just see vahepealne, veidi treenitud, kuid mitte väga atleetne keha.

Maale ja skulptuure nautides või fotokunsti imetledes oleme tunnustuse andmisel helde, kui kunstnik suudab oma taiesega esile manada dünaamilise kujutluse: seisvat vaadates mõistame tema liikumist. Eks sama lugu ole ka naise iluga. Võlub rühikas ja meeldivalt sujuv liikumine. Ka priske naine võidab veetlevuses juurde ilusa kõnnakuga.Tõhusam kui ilulõikus või imekreem on naise oskus leida endas tasakaal ning nautida elu.

Kõik on kinni mõtlemises – naiste eelistus number üks peaks olema tervis ja hea enesetunne. Tervis nõuab hoolt, ka siis kui kõik on kõige paremas korras, ei saa sugugi kindel olla, kui suur on tegelik tervisevaru. Armasta  iseennast!

Loe lisa...

Ilulõikus vs looduslik ilu 13/08/2012 21:22 #2

  • täheke
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 11
Ei poolda iluoperatsioonide tegemist, kui just pole tõsine vajadus (nt õnnetuse tagajärjel tekkinu korrigeerimiseks). Paljud on iluoppidega end hoopis ära rikkunud.

Vastus: Ilulõikus vs looduslik ilu 13/08/2012 22:24 #3

  • tiiuke
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2610
Ma mingil määral pooldan iluoppe. Kellel mingid silmatorkavad erinevused (a'la kongus nina, eemal kõrvad jms), võib ennast väga halvasti tunda. Eriti, kui selle pärast veel lapsepõlves nt noritud. Ja inimene ei pruugi leidagi enne oma välimusega rahu, kui need erisused on kõrvaldanud. Miks siis mitte väikseid korrektuur teha. Ei leia, et see inimest kuidagi muudaks või pärast seda oleks ta keegi, kes ta tegelikult ei ole.

Muidugi ei tasu rääkida neist äärmustest, kes ennast oppidega kassnaiseks ära muundavad. See juba hoopis mingi muu teema ja ei liigitaks ILUoperatsiooni alla.

Vastus: Ilulõikus vs looduslik ilu 28/08/2012 10:01 #4

  • bree
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 96
Mina pooldan iluoppe. Nii neid mis on tehtud enda enestunde parandamiseks parema väljanägemise pärast kui ka neid mis on tehtud mingi õnnetuse/trauma tagajärgede parandamise pärast. Loomulikult ka neid mis on tehtud tervise huvides.. nagu nende ninavaheseinade korrigeerimine vm. Aga olen täitsa seda meelt et ka lihtsalt parema väljanägemise pärast tehtav iluopp on igati... normaalne ja peaks olema aktsepteeritav. Tõenäoliselt siis kui see parandab inimese enesehinnangut ja aitab Tal end paremini tunda. Tõenäoliselt igaühe vaba valik ja tahe, mida Ta sellest ka arvab.

Kui raha oleks siis oleks ilmselt minu jaoks ka midagi mida ma enda juures muuta laseks. Ilmselt ma mõtleksin sellele kuid ma ei tunne tungivat vajadust seda teha. Arvan et ka meigiga saab väiksemaid iluvigu varjata.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.42 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum