Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
MEES KÖÖGIS: Grillitud lavašš
Taaskord mees köögis, sedapuhku siis suvises stiilis grillipeal oma lemmik snäkke tegemas - grillitud lavaš täidisega.
Lavaši tegemiseks kasutab Leiburi Etnia lavaši pala. Need on paraja suurusega, et lihtsalt ja kiirelt maitsvad snäkid valmistada. Katsetamise tulemusena sobib paremini just pildil olev toode.
Retsept ja valmistamine on väga lihtne.
- Sobiv kogus lavašši
- Määri igale viilule äärest ääreni toorjuustu. Kokk ise kasutab Farmi oma Oliivide ja Tomatiga
- Täidiseks aseta terve viil juustu, jalopenosid, kurki. Võib ka lisada tomateid ja maitserohelist.
- Lõpuks keera täidetud lavašid lamedaks rulliks.
Ja võibki grillipoole liikuma hakata :)!
Küpseta "rulle" tasasemal tulel umbes 10-15 minutit või seni, kuni silmajärgi tundub, et on valmis. Võiksid olla ikka mõnusad ja krõmpsud ning juust piisavalt sulanud - nii soovitab kokk isiklikult :)!
Ja voila, valmis nad saidki. Perfektselt täidetud, rullitud ja küpsetatud lavaššid :)!
Tõepoolest on äärmiselt maitsvad.
Head katsetamist!