EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Skin cares veepuhastussüsteem.

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nonii nonii, tahan Teile täna rääkida ühest dušiotsikust koos filtritega. Tegu on siis täpsemalt Skin cares veepuhastussüsteemiga.

 
 
See on pm sama, mis kasutan veekannul, et puhast joogivett filtreerida. Kuid nüüd on see võimlik ka dušši all käies. :D Jeiiii. 
 
 
 
Mina ei saanud nt. esimese hooga seda karpi lahti. Sikutasin tükk aega, enne kui avanes. Samas ei julgenud otseselt palju tirida ka, kartsin, et võin midagi katki teha. 
 
Kuna minu vesi, siin Tallinnas on suhteliselt kare ja ma pean koguaeg oma veekeedu kannu ja kraane puhastama katlakivist, siis kujutage ette, mis toimus mu nahaga :( Nii, ma otsustasin endale tellida duššiotsiku, koos filtritega. Valisin selleks välja Meon e-poest sellise toote nagu Skin caresLINK
 
Millega siis on täpsemalt tegu?
 
 
 
 
 
 
Toode on mõeldud vee puhastamiseks ja nahahoolduseks, mis muudab tavapärase hügieenilise protseduuri tõeliseks SPA-hoolduseks. Kõlab vapustavalt, kas pole?
 
 Kujutage nüüd seda võigast vaatepilti ette, mis jälje kraanivesi Teie nahale jätab. Kui nii hommikul-õhtul pesed veega, mis on kare ja jumal teab millega koos veel.. Võbistan siiani õlgu. 
 
Selles dušiotsiku käepidemes on paigaldatud polüpropüleenfilter, mis siis eemaldab kraaniveest kloori.  Teadupärast on kloor ju naha ja juuste suurim vaenlane. 
Mina nt. ei suuda käia veekeskustes. See jube kloorilõhn on minestamaajav ja basseini ma üleüldse ei roni. See kõik jätab mu naha kuivaks, kortsu ja sada viiskümmned häda veel. 
 
On öeldud, et klooriveega pestes muutuvad juuksed nõrgaks ja langevad ka välja. Minul on alatasa probleeme  juuste väljalangemisega. Kui ma olen nt. maal, ja käin pesus, siis on juuksed palju paremas seisukorras ja samuti ei vaja nahk niipalju niisutust, kui linnas pesitsedes. Seega, kui maale puhkama sõidan, siis ei vaja ma mingeid ekstra potsikuid kreemidega kaasa. Käin pesus ja nahk on niigi  mõnusalt pehme. Nt. näonahk ei vaja üldse kreeme.  
 
Skin Cares toote peamised omadused
  • Roostese vee puhastamine, raskemetallide ja kloori eemaldamine, antibakteriaalne toimeja naha masaaž
  • Võtab ära väsimuse ja stressi
  • "Lenardi efekt"
  • Hoolitse naha eest: ennetab kõõma tekkimist ning juuste väljalangemist, nahahaiguste ennetamine
  • Hoiab kokku 50-70% vett!
  • Parandab vee survet Rikastab vett anioonidega
 
Mis tähendab "Lenardi efekt"?
 
 
Vesi rikastub anioonidega tänu "Lenardi efektile", mille puhul veepiisad jagunevad paljudeks
väikesteks osadeks. Vesi saab siis seejuures pos. laengu ja õhk siis neg. Tänu kõrgele anioonide sisaldusele muutubki vesi pehmemaks ja õrnemaks. Seega peseminemuutubki oluliselt meeldivamaks.
 
Anioonide toime
 
  • Abi väsimuse ja stressi puhul
  • Hapete neutraliseerimine
  • Immuunsuse parandamine
  • Rakkude regeneratsiooni paranemine
 
 
Kas see ilus jutt ka reaalsuses toimib? 
Ehk siis, mis mina sellest arvan.
 
Lugesin ja mõtlesin, et oi, väga ilus jutt. Kuidas ma nüüd selle ostan ja siis vesi on kohe  parem ja nahk saab korda ja juuksed ei lange välja ja sada imeasja veel. Liiga ilus, et olla reaalne, eksju?
 
Okei. Tellisin huvipärast. 
 
 
 
 
 
 
Pakendist välja võttes meeldis mulle kohe sealne sinine dušiotsikupea. Nii minulik :D Mu lemmik värv on ju sinine. 
 
Kaasas oli 3 filtrit. Üks oli kohe sees ja kaks sain siis kaubapeale. Nu hind oli ka suhteliselt hea:  38.90.
 
 
 
 
 


 
Käes tundus see otsik olevat raske. Kuid samas oli seda mõnus hoida. 
 
 
 
 
Vesi pritsis ka kuidagi mõnusamalt sealt välja. Meenutas sellist imepeenikest  vihmasadu. 
 
 
 
 

 
Ja kusjuures kui keerata veesurve suuremaks siis tunned näol sellist mõnusat tuuleiili. Mulle nii meeldib see. Eriti hea on see nahal, kui õlal või kuskil on pinge. Jahutav ja samal ajal langevad imepeenikesed piisad nahale. 
Tõesti, see ongi nagu omamoodi massaaž.
 
 
 
 
 
 
 
Olen seda kasutanud oma 2 kuud kuskil. Ja siiani, kui aus olla ei ole ma märganud seost oma juuste väljalangemisel. Nad langevad mul siiani ja on õhukesed. Nu ma ei tea, vb osadel mõjutab see juukseid, kuid minul siiani mingeid paranemise märke ei ole. 
 
Samuti ei oska ma välja tuua näiteid, kus see aitaks väsimuse ja stressi vastu. Vb ma ei ole siis piisavalt kaua selle veesurve all siis. Ma ei tea, ei oska öelda. Kuigi ma mainisin, et nt. pingete korral on mõnus.  Aga see on ka kõik. Valu ega seda see otseselt ära ei võta. Ei saa ka öelda, et leevendaks. See on lihtsalt hea tunne,kui imepeenike vesi voolab haigele kohale. See on ka kõik. 
 
 
Vee kokkuhoid?
 
Selle aja jooksul pole ma ka märganud otseselt mingit muutust selles osas. Vett tarvitan nagu ikka. Kuid arvel ei kajastu, et oleksin nüüd mingil määral oma tavapärasest tarbimishulgast vähem maksnud vms. Seega ma ei ütleks, et mul nüüd vähem vett kuluks. 
 
 
 
Aga...
 
Väga positiivne on asja juures see, et mu nahk näeb palju palju parem välja. See ei kisu enam nii väga, ei vaja igapäevast kreemitamist ja mu näonahk särab :D 
Ma tunnen, et mu nahk hingab. Ma ei oska seda muud moodi sõnastada. 
 
 
Igal hommul pesen oma nägu  veega,mis on tulnud Skin cares-t. Lasen kraanikaussi vett ja siis pesen nägu sellega. Alguses mõtlesin küll, et jube mängimine. Lihtsam on kraan lahti keerata ja siis kohe nägu pesta, kui hakata jändama dušiotsikuga. 
Kuid praeguseks olen sellega harjunud ja õigesti tegin. Mu nahk näeb väga ilus välja,
Samuti duši all käies  on nahk paremas seisus. 
 
 
 
Millal filtrit vahetada?
 
 
 
 
 
 
Filtri värvust näeb väga hästi käepidest, mis on läbipaistev. 
 
 
 
Kirjas on, et 1.5-3 kuu tagant võiks vahetada. Kuid tegelik iga sõltub ikkagi Teie vee kvaliteedist. Filtrit tuleb vahetada siis, kui see on muutunud tumepruuniks. 
 
 
 
 
Mina vahetasin kuskil kuu möödudes. Selleks ajaks oli filter juba päris pruun ja samuti hakkas vaikselt katlakivi ilmuma ka dušiotsiku servadesse. Seega vahetasin ruttu-ruttu ära.
Filtreid saab ka eraldi osta. 4tk maksavad 22.90.
 
Mina olen igatahes rahul, et selle endale soetasin. Kuigi jah, kui iga kuu pean uue filtri vahetama, siis kulukas ta on, kuid, mu nahk on väärtuslikum, kui mistahes summa. Ja kui see aitab mu nahal parem olla, siis on see mu nr.1 valik.
 
 
 
Lisan siia ka youtube video. 
 

 
 
 
 
 
 
 
Seega, mina soovitaksin endale see dušiotsik osta, kui Teil on probleeme vee karedusega. Mind on see mingil määral aidanud, loodan, et Teid ka. ;) 
 
Kui aga keegi Teist on samuti selle endale ostnud, siis kuulaksin suurima heameelega ka Teie arvamust antud tootest :D

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Arvustus // Skin cares veepuhastussüsteem.