EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // iHerb

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tellisin jälle üle pika pika aja endale iHerb.com paki. Ma jumaldan sealset nõiapuuvee toonikut. See teeb mu nahale lihtsalt sõna otseses mõttes pai.

Seekord aga valisin endale välja teise tooniku, Rose Petal Witch Hazel, with Aloe Vera Formula, Alcohol-Free. Olen seda jõudnud juba nädal aega tegelikult kasutada ja olen rahul. Toonikul on õrn roosi aroom, samas mitte vänge. Meeldiv. Näonahka ei kuivata ja kuna tegu on alkoholivabaga, siis jätab naha selliseks, kuidas ma ütlen. Sametiseks :D  
Kui seal lehel ringi natuke vaadata, siis on seal paar erinevat veel, mida tahaksin proovida. Järgmiseks tellin endale puhtalt aloe veraga, ma usun. 


 

http://www.iherb.com/Thayers-Rose-Petal-Witch-Hazel-with-Aloe-Vera-Formula-Alcohol-Free-Toner-12-fl-oz-355-ml/6792
 

 Veel tellisin endale uue primeri, silmameigi tegemiseks. Olen varasemalt kasutanud elf sarja rimerit ja olen rahule jäänud, Kunagi proovisin arteco oma, aga see ei istunud mulle üldse eriti. Aga elf teeb võrreldes oma madala hinnaklassiga päris head tööd. Ma ei saa aru, miks maksta rohkem, puhtalt nime pärast, kui saan odavama asja ja samavääärse kvaliteediga, vb isegi parema ;)

http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Mineral-Eyeshadow-Primer-Sheer-15-oz-4-5-g/51584

 



Samuti tellisin uue kabuk pintsli. Olen ammu piilunud ja mõelnud elf peale, kuid siiani pole tellinud. Nüüd siis lõpuks tellisin. Hetkel pole jõudnud veel seda kasutada, kuid loodan üige peatselt selle järgi proovida :)


http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Kabuki-Face-Brush-1-Brush/48693

 


Peanlema, et karvad on  ütlemata pehmed ja mõnusad. Ei kriibi :)


Samuti tellisin sama firma lauvärvi pintsli, C brush :)

 

 

http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics-Eyeshadow-C-Brush-1-Brush/48224



Mul on endal kasutuses hetkel 3 elf sarja pintslit ja olen väga rahul. Nende Studio Powder brush on mul kasutusel juba 3 a. ja senini on paar karva ainult pesemisega välja tulnud, Olen ülimalt rahul. Hetkel kasutan seda oma BB kreemi pealekandmiseks.
Tahan veel nende Angled Blush brush-i ja Mineral powder brushi ära proovida :)

Hetke seisuga oligi see kõik. iHerbis on veel kõvasti staffi, mida tahaksin tellida. Aga kahju on sellest, et üle 21.98 ei taha/tohi raisata, kuna siis võib tolli minna.


Kes ei ole veel sellelt lehelt tellinud, siis on mul ka üleval sooduskood, millega saate oma esimeselt tellimuselt allahindlust, kas siis 5 või 10 $ :)
RTN231.

Päikest ! ;)

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Uut // iHerb