EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Preparations For Autumn

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ilmad on juba sügisesed ning sel nädalavahetusel panen uut kevadet ootama kõik suvised riided. Nii kahju on neid ära panna, neid saab lihtsalt häbematult vähe kanda! Ja nad on nii ilusad…. 

 

Muidugi käib mu mõte juba ka seda rada, mida uueks sügishooajaks jälle vaja: pruunid ja hallid kõrge kontsaga pikad saapad (jämeda kontsaga ja pruunid soovitavalt samsist), uus klassikaline must mantel, sest praegune on juba kulunud…. Paar kleiti,  A-lõikelist seelikut ja soojad pulloverid on vaja ka leida. Panustan oktoobrikuisele Londoni nädalavahetusele, kust kõik need asjad siis üles leida.   

Aga üks vajalik asjake jõudis minuni kauni kingitusena – sügisene sall Burberry’lt. Aitäh Kallis ‰ Mis teie wishlistis sel sügisel on?

***

ENG Fall is coming and all my summer clothes are going to “vacation”, waiting for the next Spring. My thoughts are already on items that I need to get before the weather gets really cold: one pair of brown and one pair of gray boots with high heel; classic black coat, because the current one is already tired…. Couple of warm dresses, suitable for the office; A-line skirts and warm sweaters. Hopefully I’ll get everything from London, where I’m going in the beginning of October.

But one beautiful thing reached me as a gift and is off the wishlist now – Burberry scarf. Thank you Darling :) 

What’s in your Autumn wishlist?  

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Preparations For Autumn