EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Autumn Make-Up

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Suvi, ehk “vähe meiki” hooaeg on läbi ning olen peaaegu tagasi oma sügis-talvise meigi juures. Ega ma end igapäevaselt tegelikult väga palju meigi, hindan korralikku meigipõhja, silmalainerit, ilusaid kulme, kontuurimist ning põsepuna. Huulepulka/läiget muidugi ka. Mida siis üleminekuperioodil suvest sügisesse valdavalt kasutan:

 

Meigipõhi: Dior Glow Maximizer (link) primeriks alla ning hetkel kasutan veel YSL jumestuskreemi (link), kuna näonaha toon pole veel nii hele, et minna tagasi oma armsa Charlotte Tilbury jumestuskreemi (kirjutasin sellest siin) juurde. Lisaks peidan silmaaluse tumedama tooni Clarins concealer´iga (kirjutasin sellest siin), mis on super toode juhul, kui Sul on kuiv nahk või esimesed kortsukesed. See lihtsalt ei kogune joontesse; Silmadele kasutan alati Giorgio Armani ripsmetušši ja silmalainerit (jäi pildilt puudu, sry) ning aeg-ajalt, kui hommikul tunne tekib, siis ka Naked Basic paletist Naked2 toonis helepruuni lauvärvi kulmuluule. Iga kord ei viitsi, kuid üldiselt rõhutab see väga hästi kogu silma, isegi kui lisad ainult natu-natukene tooni; Kulmud toonin Make Up Store kulmupuudriga (link) ning kuna tellisin endale just palju kiidetud Anastasia Beverly Hills kulmukreemi (link), siis võib-olla tuleb mu aastatepikkusesse kulmupuudri kasutamisesse murrang :) Nimelt olen aastaid just üht ja sama kulmupuudrit kasutanud, näis kas kulmukreem on parem või mitte; Hetkel veel lubab näonaha jumekas toon kasutada Guerlain Terracotta päikesepuudrit (link). Näis, kui kaua. Sellega siis kontuurin ja põskedele lisan roosakat kuma Charlotte Tilbury põsepunaga Cheek to Chik (link).

Mis muutub Sinu meigirutiinis sügise saabudes? Kas üldse midagi muutub? :)

***

ENG Summer season and light make-up are coming history and step-by-stel I´m turning back to winters make-up. These are the products I´m using now – simple and quick make-up, suitable for everyday and office environment. 
What, if at all, changes in your make-up routine with season change?

Fall make-up products

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Autumn Make-Up