EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

News! Professional make-up course!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I have some news! I have been very busy because I started professional makeup artist course at Lana Vallo make-up school! It´s my third week there and I´m really happy with the course, I have learned so much! Here you can see before and after photos about my work I have done there so far. I will add more photos to my blog Facebook page (link), so you can see my progress.


Mõned värsked uudised! Olen blogist veidi kadunud olnud, sest käin Lana Vallo profimeigikoolitusel ning veedan hetkel enamus ajast Tallinnas. Hetkel on käimas kolmas nädal, olen väga palju juba uut õppinud ning väga rahul kursusega! Mulle väga meeldib, et kursus on väga praktiline ning intensiivne, teeme kõike põhjalikult ja korralikult läbi. Lisaks on koolitajad meeldivad ja positiivsed ja ka meie seltskond on väga tore! Näitan mõningaid enne-pärast pilte jumestustest, mida olen siiani koolitusel teinud, edaspidi hakkan lisama pilte ka blogi Facebooki lehele (link), ma tõenäoliselt eraldi lehte Facebooki ei hakka tegema.

image
Light liner and red lip

 

image
Natural day look
image
Natural day look (no before photo)
image
Easy smokey eye with false lashes in outer corner
image
Natural day look (no before photo)
image
Colorful smokey eye
image
Shadow shields eye make-up with colours and Swarovski crystals
image
Smokey eye with spangels

Facebook | Twitter | InstagramBloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli News! Professional make-up course!