EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Eneli takes Peipsi

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

A week ago we went to Peipsi lake and stayed in this little comfy cottage. Just had some quality time, took some photos and ate lot´s of fish. It was actually my first time seeing Peipsi lake and it literally felt like being by the sea. Unfortunately the weather was pretty bad on our first day, so only boys went on a boat ride and girls stayed in with the little fella. On our way back we had a little stop on Emumäe viewing tower, which is the roof of Nothern Estonia (166,5m).

 

image

Eelmisel nädalal käisime Peipsi järve ääres ja veetsime mõnusalt aega ühes palkmajakeses. Mõnulesime niisama, tegime palju pilte ja sõime tohutult palju kala (mmm, neelud käivad!). Tegelikult sattusin Peipsi äärde esimest korda ja no ikka mitu korda ütlesin, et lähen mere äärde jalutama vms. Kahjuks oli esimesel päeval ilm üpris niru, seega käisid ainult mehed paadiga järvel ja meie kuulasime hoopis pisikese jõmmi jutuvada. Tagasitulles käisime läbi ka Emumäe vaatetornist, kust avanes päris kaunis vaade ja mis on Põhja-Eesti kõrgeim tipp (166,5m).

image image image image image image image image image image image image image image
Millised paigad on veel Eestis kihvtid ja vääriks kindlasti külastamist, jagage enda kogemusi ja arvamusi!? Tahaks kuhugi rännata mõnel nädalalõpul!


Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Eneli takes Peipsi