EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New In!

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ei mäleta, millal viimati endale uusi ilutooteid soetasin, päriselt ka! Blogi postitused näitavad, et sellest pole ei rohkem ega vähem kui 5 kuud, sest viimane ost jäi märtsi! Uskumatu :) Tookord ostsin siis Sigma paleti (vt siia). Aga nüüd kinkisin endale uue Diori 5-st neutraalsest toonist koosneva lauvärvipaleti ning Lancome uue huulepulga Shine Lover toonis 354. Hakkan neid huviga katsetama ja eks jagan mõne aja pärast ka muljeid.

 

***

ENG It’s been a too long since I bought something new into my beauty shelf, I mean decorative cosmetics. My earlier blog posts show that last time I bought something new was in March! Unbelievable :) But fact is fact and it was the Sigma palette I bought (here). But yesterday I made a gift for me – new Dior palette with beautiful combination of light and dark neutrals and new Lancome lipstick Shine Lover in the tone of 354. Will start to use them now and will share my thoughts about them soon!

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!