EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ole sa tänatud, Amazon!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Amazon on sellest ajast saati, kui ma selle avastasin (u. 5-6 a tagasi), mu lemmik netipood olnud. Ilma naljata! Seal müüakse kõike ja ale`de ajal on ikka korralikud pakkumised. Mitte sellised nirud, nagu Eesti kaubanduses tavaliselt.

 

Olen Amazonist igasugu kraami tellinud, aga põhiliselt satuvad ostukorvi siiski riided ja jalanõud. Erinevaid brande on seal massiliselt, vali ainult välja...ja maksa :D Tavaliselt tuleb kaup nädalaga. Postikulu varieerub, olenevalt sellest, mida, kui palju ja millise müüja käest tellid (Amazoni on koondunud erinevad poed). Olen tellimusi saanud esitada ka 0-postikuluga.

Rusikareegel on see, et kui lastel on eelkõige jalanõusid vaja, siis esimene koht kuhu vaatan, on Amazon. Olen sealt tellinud Ecco, Viking, Hunter, Crocs jm jalavarje. Miks ma peaksin Eestist ostes kvaliteetsemate sandaalide eest maksma 60-70€, kui tellides saan poole odavamalt. Kvaliteedi eest olen ma nõus maksma, eriti, kui see on soodushind :D

Sama on riietega. Aga teades ennast, üritan seal lehel käia vaid siis, kui miskit on tõesti ka vaja. Muidu ei tule see pood teps mitte kasuks :D

Ja kuna nüüd oli Kristellale lasteaeda uusi sisejalatseid vaja, vaatasin otseloomulikult esimesena Amazoni. Valisime koos välja SuperFit sandaalid ja hinnaga 29€, enne olid 58-59€. Postikulu oli vist 7€, aga tellisin ka võileivahinna eest Tommy Hilfigeri sokke. Diil tasus igati ära!

image
Kas olete midagi Amazonist tellinud? 
Milline on teie lemmik netipood? (Võib-olla on veel mõni pood olemas, millest ma teadlik pole?)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Ole sa tänatud, Amazon!