EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Artistry tooted teevad seda jälle - superhea püsivus ning kuldaväärt tulemus

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, uus (kooli)nädal on alanud, kuid ometigi ei jäta ma teid sel nädalal hooleta. Täna on mul teile pakkuda kahe supertoote arvustus, seega pange oma silmad-kõrvad valmis ning vajadusel tehke ka juba veidike ruumi oma meigikottidesse :)


image

Tänane postitus tutvustab tooteid Amway müügiketilt, brändiks juba teile tuttav Artistry. Etteruttavalt võin teile juba vaikselt sosistada, et Artistry toodetest kuulete lähinädalatel veel palju muud põnevat :)

1) Artistry Signature Eyes automaatne vedel kontuurpliiats

image

Mis tootega on tegu? 

Intensiivne rikkalik vedel värv annab silmadele hetkega aktsendi ning piirjooned ning muudab silmad peeneks või julgeks, loomulikuks või dramaatiliseks ja lõputult kauniks. Vedel värv on täpselt peale kantav ning kiiresti kuivav.
*Automaatne otsast aheneva vildist otsaga aplikaatoriga pliiats täpseks pealekandmiseks
*Intensiivne rikkalik värv loob peene või julge, loomuliku või dramaatilise jumestuse
*Värv ei lähe laiali ja on veekindel
*Tehnoloogia: automaatne vedel kontuurpliiats sisaldab intensiivset tahmapigmendiks nimetatavat pigmenti, mis tagab intensiivseima rikkaliku musta värvi.
*Värv sisaldab läbipaistmatu läikiva viimistluskihi tagamiseks kilekirmet tekitavat ainet, mis kuivab kergelt läikivaks kihiks.

Kui mõnel laineril on soov minu südant võita, siis geeljast koostisest ja peenieksest tipust juba peaaegu et piisab. Ma jumaldan just sellist tüüpi simalainereid. Põhjuseks see, et ma saan neile alati kindel olla, sest peene otsaga ning vedelate laineritega on lihtsalt võimatu eksida. Nii on lood ka selle laineriga.

image

Peenikese otsa abil on võimalik ligi pääseda täielikult ripsmepiirile, joonistada just nii peenikest joon kuis hing ihkab, kuid samas on koonuse kujuline otsik suurepärane ka silma välisnurga rõhutamiseks. Vajadusel saab antud tootega teha kõiksuguseid imevigureid (oeh kui selleks mul vaid käelisi oskusi oleks). 

image

Lainer on piisavalt geelja koostisega, see libiseb kergelt mööda silmalaugu ning kuivab üpriski kiiresti. Üks huvitav tähelepanek laineri omadustes: valguse käes on see kerge läikega, kuid varjus muutub see täiesti matiks.

image

Kui rääkida püsivusest, siis tuleb selle eest tootele juba üks suur 10 anda. Lainer ei pudene, ei muutu praguliseks, ei tuhmu. See püsib hommikust õhtuni just sellisena nagu oleks seda just peale kantud. Mind pani see küll imestama, sest sellist püsivust pole ma varem mitte ühegi laineri puhul täheldanud. 

image

Küll aga on veidikene raskem lainerit eemaldada, sest see annab tõepoolest endast kõik, et võimalikult tugevalt peal püsida. Kindlasti ei piisa vaid näo ja silmade pesemisest, appi tuleks võtta ka mõni julgem silmameigieemaldaja :)

Hindeks 9/10

2) Artistry huuleläige - toon Golden Blush

image

Mis tootega on tegu? 

Avasta värvide maailm! Uus ARTISTRY huuleläige annab huultele pehmust, sensuaalsust ja läiget. Pehme kreemjas koostis ühendab endas hooldavad ja jumestavad omadused. Avasta kreemjate, läikivate ja sära andvate 3 D toonide ja värvide uus palett, mis sisaldavad erilisi huuli täidlasemaks, siledamaks ja pringimaks muutvaid koostisosi. Õrnad värvipigmendid ja pärlmutterläige varjavad kortsukesi ning hoiavad ära värvide kahvatumise. Huuleläiked on toitvate ja niisutavate omadustega. Saadaval 10 toonis.

Kui ma aus olen siis algul ei uskunud, et see toon üldse mulle sobida võib, sest aplikaatori küljes tundub see väga pruun ning ehk liiga nude, kuid tegelikult kukkus hoopiski välja üks väga loomulikke, armsaid ning lopsakaid huuli tekitava efektiga huuleläike toon.

image

Huuleläige on teistest sellelaadsetest toodetest palju paksema koostisega ning see tagab ka teistest parema katvuse. Usun, et punakate ja roosakate toonide puhul võib see isegi toimida 2in1 tootega ehk huulepulga ja huuleläikena, sest pigment on tõesti muljetavaldav.

image

Heaks omaduseks ja tegelikult peamiseks positiivseks omaduseks on loomulikult see, et see ei kleepu. Muidugi selle eest ei päästa miski, kui tuuleiil peaks juuksed huuleläike sisse puhuma (te ju teate seda tunnet!!!).

image

Läige on toitev ja tõepoolest ka niisutav ning sellest on ehk tingitud ka paks koostis. See jätab huuled pehmeks vahetult peale kasutamist kui ka ajaks, mil läige on juba huultelt minema jalutanud. Kusjuures toote püsivus on samuti päris tubli - ligikaudu tundaega püsivad huuled kindlasti läikivate ja värvikatena. Hilisem oleneb juba toidust, joogist ja muudest katsumustest.... :)

image

Silmapete, ettekujutlus või mitte, kuid minu arvates suudab läige ka huuli suuremaks ja lopsakamas muuta. Ehk on asi selles, et läige on kergelt pärlmutterjas mistõttu suudab see valguse abil sellise efekti tekitada. Minu arvates annab huuleläike ebatavaline läikeomadus ka smile boost efekti :)

Kindel on see, et toode trügis minu igapäevasesse meigirutiini ja võitis minu südame :)

Hidneks 10/10

Muahh, üks soe suudlus teile postituse lõppu! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Artistry tooted teevad seda jälle - superhea püsivus ning kuldaväärt tulemus