EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kodu // Vajan toole!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Saabusime oma uude koju täiesti toolitutena ja eest leidsime vaid ühe isendi, millel õnneks rattad all ja nii ta ühest toast teisse veereb
 - söögilaua tagant magamistuppa, sest ilma ei ulata akent kinni panema, sealt lapse tuppa, sest kapi otsa on vaja peita mõned hirmkoledad korteri omaniku maalid ja täna näiteks sõitsin sellega vannituppa, sest veemõõtur asub laepaneelide taga. Tool ise näeb päris okei välja (valgest kunstnahast arvutitool), aga kööki ta ilmselgelt ei sobi ja ega ta kaua sellisele rallile vastu ka pea, no ja kuigi ma enamuse ajast elutsen korteris üksinda, siis teiste pereliikmete naasmisel või külaliste saabudes on selle ühe istumisaseme pärast võidelda ka veidike imelik.


Jaa, ma tean, ma ei ole just eriti originaalne, kõik sisustus- ja muudki blogid on täis just taolisi toole nagu teile allpool hakkan näitama, aga ma ei saa midagi parata, just nende peale hakkab mu süda kiiremini põksuma ja kuigi ma olen ka igusuguseid teisi variante uurinud/kaalunud, naasen ma alati nende Eamese-laadsete juurde tagasi. Küll ei ole ma veel otsustanud, mis kujuga peaks olema neil ülemine ots ja kas jalgadeks tulevad puukepid või traadinikerdused. Teada on ainult see, et värv saab olema ebapraktiliselt valge.
p.s. Kõik nipid valge kunstnaha ja plastiku puhastamise kohta on teretulnud. Cif? Alkohol? 

Selle tooli juures meeldib mulle, et see on polsterdatud, tundub mõnusalt pehme, aga pildid võivad muidugi ka petlikud olla. Aatriumis peaks saama seda täitsa proovida.

image
Tess / 63€ /  LINK


image


Ilus ja lihtne. Aga kas ka mugav? Kuigi, mida vähem ma söögilaua taga istun, seda parem. :)

image
Eames DSV repro / 74€ / LINK

image

Selles kausis on kindlasti mõnusam istuda, eriti, kui mõni pehme padi või karvane tekike alla panna.

image
Eames DAW repro / 78€ / LINK


image

Mulle meeldib see õhuline mulje, mille need traatjalgadega toolid jätavad...

image
Eames DSR repro / 69€ / LINK

image

Kuigi mu eelistus muutub iga päev, tundub mulle, et praegu juhib mu toolide edetabelit see ilusate puidust jalgadega Krisi nimeline iste. 

image
Kris / 2tk. 160€ / LINK

image

Ühte toredat tooli oleks vaja ka magamistuppa, juba nimetatud akna pärast ja ka sisseehitatud kapi ülemistele riiulitele ronimiseks. Ma ei ole selliseid üksikult seisvaid, toa nurka sobivaid toole eriti jõudnud veel uudistada, seni on silma jäänud vaid see üleni valge Luis. 

image
Luis / 95€ / LINK

image
Tegelikult olen kaalunud akna alla või siis voodi jalutsisse ka mingit sorti pinki/tumbat, aga need, mida olen poodides näinud, on kõik kas väga rokokoo või siis igavad neljakandilised kastid. Aga kui täpselt ei tea, mida tahad ega siis ei leiagi. No midagi sellist näiteks võiks olla...

image
Ja kuigi kiiktool oli mul esialgu nimekirjas "meeldib väga, aga ebapraktilisuse tõttu jääb ära", leian ma ennast ikkagi talle aeg ajalt toas silmadega kohta otsimas. Kas ma seal kiiguksin? Miks ma seal kiiguksin? 

image
Eames RAR repro / 78€ / LINK

image Saigi minu tooligalerii otsa. Nüüd peab vaid peas kõik variandid läbi kaaluma ja midagi välja valima, sest no kaua ma selle ühe tooliga siin ringi sõidan, mitte, et see omamoodi lõbus poleks. :)

image
Mis te sellest toolivärgist arvate? Milline on teie lemmik? Olete mõne peal neist istuda saanud ja kuidas mugavusega lood olid?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

Photos: Pinterest

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Kodu // Vajan toole!