EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: hilissuvine lõhnasoovitus Avonilt

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Järjekordne Avoni pakk on minuni jõudnud ning uudistamist on kuhjaga. Täna saan teile rääkida lõhnast, mis minu meelest ideaalselt suve lõppu sobib, lisaks tuleb juttu väga väga headest kulmukitkujatest, aimu saate sellest, kuidas oma küüsi hooldan ning veel palju palju muud põnevat! :)


Nüüd aga piilume üle ühes väga imekaunis pudelis peituva parfüümvee :)

Avon Femme Icon parfüümvesi

image

Lõhnakoostis: maasikas, iiris, patšul

Mis te arvate, mis mulle kõige esimesena silma hakkas? Otseloomulikult see imekaunis tahutud kristalli meenutav 50ml pudelike. Hea meelega panen selle oma lõhnariiulile ilutsema, sest tuleb tõdeda, et kõik kes on pudelit mu tagasihoidlikus toas märganud on hakanud seda kohe katsuma ja lõhna proovima, see näeb lihtsalt nii ahvatlev välja. Kusjuures minul on ka see tobe kiiks, et mida kaunim pudel, seda suurem on mu usk, et tegu on hea lõhnaga... (kusjuures 2 oma lemmiklõhna selle kiiksu järgi "avastasingi")
image

Parfüümvee juures on kummaline see, et see erineb täielikult oma lõhna poolest pudelis ja nahal. Pudelis on intensiivsemad selle hapukamad osakesed ehk tunda on rohkem hapukat maasikalõhna, kuid nahal muutuks see justkui kordades magusamaks ning tunda on tugevat iiriselõhna.

Ma pole veel tänaseni aru saanud, kas see on minu tüüpi lõhn või mitte. See on parajalt magus, aga magus ja kontrastne ehk teises mõttes, ma ei pea silmas sellist magusat lõhna nagu on Escada lõhnadel vaid pigem võiks öelda, et see on rohkem nagu õhtuste ürituste jaoks sobiv parfüümvesi. 

image

Parfüümvee tippaeg on muidugi hetkel, mil see on otse peale lastud, siis on seda kõige tugevamini tunda, kuid minu jaoks on see sel hetkel liiga vänge (ju ma siis pole sellega harjuda suutnud, et seda nii intensiivselt tunnen). Minu jaoks muutub lõhn ideaalseks ajal, mil see on peal olnud umbes 2-3 tundi. Siis on tugevamad lõhnaosakesed laiali hajunud ja sellest saab mõnusa suvise alatooniga magus lõhnaelamus. Minul hajus lõhn täielikult vaid peale õhtust dušši, sest parfüümveel on muljetavaldav püsivus. Hommikul 8st õhtul 10ni kohe kindlasti!

Avon Femme Icon parfüümvesi on varsti-varsti saadaval Avoni kataloogides! :)

Hindeks 7/10

Ilusat peagi algavat (või kestvat) nädalavahetust! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: hilissuvine lõhnasoovitus Avonilt