EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Ingli Pai

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pean ütlema, et olen selle kolimisega ja tegelikult üldse terve suve jooksul igasuguse kosmeetikumide kasutamise täiesti unarusse jätnud. Mhmh, käisin täna isegi täiesti meikimata Viru tänaval lillede järgi! Ise ka ei usu... aga häbi ka polnud. Kui koer on rihmaga kõrval, siis on see justkui vabandus kohutav välja näha - ma tulin ju ainult korraks koeraga jalutama... :D
Peale hambapasta, šampooni ja näopesugeeli ongi mul viimastel nädalatel (või on need juba kuud?) kasutuses olnud vaid need kolm Ingli Pai toodet*. Eks asi on selles ka, et ma lihtsalt ei tea, kus mul miski asub, kosmeetikat täis kaste on ilmatu hulk ja lihtsam on need lihtsalt voodi alla lükata ja teha nägu, et neid pole, kui hakata sealt midagi otsima. Ma ei ole tegelikult kogu sellele pudeli-purgimajandusele suutnud mõistlikku kohta leida. Magamistoas riidekapis? Koridorikapis? Voodi all? Aga no küll kõik loksub ise paika.

 

image

Näoõli kuperoossele ja poorsele nahale

..................................................................
Ma olen kunagi kasutanud näol jojobaõli, aga ma isegi ei mäleta, miks ma selle tarvitamise lõpetasin. Arvatavasti lihtsalt, et midagi uut proovida, sest seda ma mäletan küll, et sobis see minu väga rasusele nahale hästi. Mäletan, kui kunagi lugesin, et õlid sobivad ka rasusele nahale olin päris hämmingus - rasusele nahale õli juurde, no kuulge! Aga jaa, tuleb lihtsalt õiged õlid valida. 

image

See Ingli Pai näoõli ei ole otseselt just rasusele nahale mõeldud, kuid valisin selle, sest mu nahk on tugevalt punetav ja kuperoossusele kalduv ning kindlasti ka poorne. Ja sobib imehästi! Tegu on päris paksu õliga, mida tuleb panna üsna vähe, aga imbub see kenasti nahka ja mingit kihti või jääke maha ei jäta. Kasutan õli just öösiti, sest päeval meeldib mulle palja nahaga olla, eriti suvel. Talvel, kui nahk kuivem on seda niisutust rohkem vaja. 
Lõhn on õlil hästi tagasihoidlik, peaaegu, et olematu. Midagi konkreetset nina sealt välja ei nuusi, eks seal on palju erinevat kraami koos ka - küpressi/kummeli/sidruni eeterlikud õlid, jojoba/porgandi/avokaado/oliiviõli, lisaks A ja E vitamiinid. Toreda kollase värvi õlile annab porgandiõli. 
Ma usun, et punetuse vähenemiseks ja pooride ahenemiseks peab õli veidike pikemalt kasutama, aga niisutuse poole pealt olen sellega küll väga rahul. Igasugused kuivemad kohad on täiesti kadunud ja nahk on hästi elastne. Olen seda vahel ka oma hästi kuivadele kätele määrinud ja ka seal teeb see super tööd. See, et pudelil on pump teeb ta mulle veelgi sümpaatsemaks. Kes otsib tõhusat niisutajat, olgu siis nahk kuiv või rasune ja kellele on tähtis looduslik koostis, see ei pea selles õlis pettuma, mkm. 
image


Massaažiõli väsimuse vastu

.............................................. 
Oh, kui mõnus! Ma isegi ei tea, miks ma ei ole massaažiõli varem endale soetanud ja olen "kannatanud" kuiva nühkimist. :D Õliga on asi ikka kordades mõnusam! See imendub nii tükk aega, et käed libisevad nahal ikka vähemalt 10 minutit enne, kui asi hakkab kuhugi poole kaduma. Lõhn on õlil tugevalt roosiline, aga iseenesest on aroom pigem tagasihoidlik. Greipi minu nina kinni ei püüa, kuid rosmariini tunnen küll ära, aga vot kuidas neroli lõhnab, ma kahjuks ei mäleta ega oska seda sealt püüda. Igatahes on lõhn mõnus ja täitsa selline, mis võiks väsimuse vastu võidelda küll - natuke ergutav, kuid samas tekitab mõnusa turvatunde. 
image

Mulle meeldib massaažiõli kasutada ka jalakreemi asemel. Eriti mõnus muidugi, kui keegi teine selle sisse mudib, aga no ise saab ka edukalt hakkama. Kuna see õli imendub kauem kui kreemid, saab temaga pikalt-põhjalikult masseerida ja seda soovitan kindlasti kõigil teha.
Jalataldadel on palju erinevaid punkte, mida masseerides saab leevendada paljusid tervisehädasid ja minema ajada stressi/väsimuse/pinged
 (loe lähemalt nt. SIIT artiklist). Seda õli saab muidugi kasutada ka tavalise kehaõlina, tuleb lihtsalt veidike kauem masseerida ja kui see ükskord imendunud on, siis oi, kui pehme ja niisutataud nahk on. 
Ainus, millest veidike puudust tundsin, oli pump, õli kippus pihku ikka liiga palju nirisema, aga no seda kauem sissemasseerimine aega võttis - parim massaaž on pikem massaaž, onju? Kuigi olete vist nõus, et ükskõik , kui pikk massaaž on, see võiks alati pikem olla. Neil, kes massaažist ja masseerimisest lugu peavad soovitan kindlasti proovida, väga mõnus lõõgastav ja mis põhiline - looduslik nahapaitaja, mis, ma luban, meeldib kindlasti ka meestele, ükskõik, kas siis masseerijana või masseeritavana. :) 
image

Päikesepiim

.........................
Tunnistan, et seda toodet ei ole ma sihtotstarbeliselt kasutanud. Ma lihtsalt ei ole randa sellel suvel veel jõudnud. No ja arvatavasti enam ei jõua ka. Aga tähtis ei ole see, sest ega ma eriti sinna kipu ka, vaid hoopiski see, et seda päikesepiima saab, üllatus-üllatus, kasutada ka täitsa ilma päikeseta. No ideaalne kehapiim! Super hea natuke tsitruselise lõhnaga, ülikiirelt imenduv, jätab naha nii pehmeks ja lisaks on lahedalt kollast tooni, mis annab justkui nahale veidike jumet ka.
image
image
Piim sisaldab eriti mõnusaid kookose-, jojoba- ja oliiviõlisid, lisaks tõhusalt niisutavat sheavõid. Kõik see kokku koos toreda kollase porgandiga niisutab, rahustab, hellitab nahka, kaitseb päikese eest ja toob päevituse esile. Lisaks rahustavad punetavat nahka neroli ja mürdi eeterlikud õlid. Mulle tundub, et üks parimaid kehaniisutajaid, mida olen proovinud.
Ma ei taha küll ennast korrata, aga soovitan seda pudelit tõesti ka ja kohe kogu südamest. 
image

Ma isegi ei oska kolmest tootest oma lemmikut välja tuua, kõik jätsid nii hea ja armsa mulje. Nagu tegelikult ka kõik teised Ingli Pai tooted, mida olen proovinud. Vahel on hea meelde tuletada, et meil on toredaid kodumaiseid tootjaid, poes võivad nende armsasti tagasihoidlikud pudelid-purgid kahe silma vahele jääda. Kas ma juba mainisin, et Ingli Pail on imetoredad tumedast klaasist veidike vanaaegse hõnguga pakendid?
Armastan neid selle pärast veelgi rohkem.   



Ingli Pai tooted leiab näiteks Levelzone veebipoest SIIT, kus neile on kuni homseni ka soodustus -15% või uuri müügikohti SIIT.

image
Milliseid Ingli Pai tooteid olete proovinud? image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

* kingitud toode

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Ingli Pai