EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Katynes Blog

Interested in fashion, travelling, photography
Contact : msgoldenka@gmail.com

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

http://katynes.blogspot.com/2015/08/where-will-be-staying-in-paris.html

Postitas blogisse: Katynes
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
Üsna paljud on uurinud, et kus me siis lõpuks ikkagi Pariisis ööbime. Räägin teile nüüd kõigest täpsemalt. 
Pariisi hotellid on meeletult kallid ja sellepärast broneerisime omale hoopis ise pisikese majutuse. Te ei kujuta ettegi, kui palju majutusi turistidele päevas välja üüritakse, kasvõi omaenda tuba ja kui tulus äri see tegelikult on.
 
Meie avastasime enda jaoks kaks lehekülge, kus me siis üsna pikalt oleme juba ringi vaadanud ja mingi aeg me ka leidsime omale  majutuse. Siis aga JUHTUS midagi, mis viis meid rivist välja. Nimelt vähem kui nädal tagasi saime teada, et jääme sellest kohast ilma, sest veetoru lõhkes. Nii me siis istusimegi jälle arvuti taha, käisime läbi uuesti mõlemad leheküljed ja arvustused. Õnneks.. leidsime me omale uue elamise, ..praegu tundub, et isegi parema. Kõik juhtub põhjusega, eks? 
Kahe inimese kohta teeb öö kokku 60 dollarit(54 euri).
Meile endale on kõige selle bookimise jooksul meeldinud, et oleme saanud suhelda meeletult palju inglise keeles täiesti võhivõõraste prantslastega. Ja oi, kui palju me saame seda veel kohapeal teha. Nad on väga sõbralikud ja vastutulelikud. Lugesime arvustusi, kus reaalselt omanik tulebki sulle öösel lennujaama vastu. Meie ise põemegi kõige rohkem praegu seda kuhupoole pärast lennukist maandumist astuda.  Silme ees on ikka lootus, et omanik seisab lennujaamas sildiga vastas, hehe.
Üks tähtis asi mis veel selle bookimisega kaasas käib on deposiit. See tähendab siis seda, et omanik saab ligi 200 euri nö. kinni hoida. See on vajalik juhuks, kui midagi ära lõhutakse. Kui kõik hästi kulgeb, siis saab selle raha muidugi ilusti tagasi. 
Teil kindlasti tekkis nüüd huvi, et millise majutuse me siis lõpuks valisime. Selle, milline meie majutus välja näeb ja kui tore meie omanik on, sellest kuulete täpselt juba nädala pärast!
Stay tuned!
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kadi http://katynes.blogspot.com/2015/08/where-will-be-staying-in-paris.html