EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

SOMETHING ELSE

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hello, hello lugejad! Plaanisin küll täna siia oma teise look'i postitada, aga millegipärast keeldub mu töötlusprogramm minuga täna koostööd tegemast nii et näitan teile hoopis pilte teisipäeva õhtust, mil me Liinaga hilisel kinoseansil käisime. Sellist outfit'i kannangi ma vist tegelikult kõige rohkem - mugavad teksad, tossud, lohvakas t-särk ja soe pusa ning tagi peale. Everything you need võimalikult muretuks linnas viibimiseks kui õues pole just kõige soojem. Muide, avastasin just endamisi naerdes, et enamus minu riided on jälle Takkost :D. Kõik peale särgi (New Yorker ja Nike'i tossude). Oh well, eks see üks needus ole riidepoes töötada :).

 

In other news, veetsin täna jälle ühe super toreda pühapäeva kaitseväe külastuspäeval. Sai nii palju head energiat kogutud ja ilusaid jutte räägitud, et ma kohe ei jõuagi tulevikku ära oodata. Igatahes valmisolek uueks nädalaks on olemas ja loodame vaid, et läheb sama ruttu nagu see nädal läks. Teile ka suurepärast uut nädalat ja eriti veel tublidele sõduritele, kellel metsanädal ees! Best of luck!


image image image image image image image 

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits SOMETHING ELSE