EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pädaste Manor – Amazing Experience

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Esmalt teretulemast tagasi pikalt puhkuselt – võtsin lihtsalt aja maha, sest nii palju asju oli teoksil ning tundsin, et viimane aeg on puhata. Ja põhjalikult. Seda ma siis ka tegin – sai võetud elu pikim puhkus (3 nädalat), reisitud, sõpradega aega veederud ja nii see läks. Aga kõik hea saab kunagi otsa ja nüüd olen tagasi töölainel ja levis :) 

 

Puhkuse ajal sai käidud siin ja sealpool piiri ning alustan muljetest, mis kõige eredamalt meelde jäid. Möödunud nädalal ööbisin esimest korda Muhu saarel asuvas Pädaste mõisas. Olen seal korduvalt söömas käinud, kuid mitte kunagi varem ööbinud. Teadsin, et Pädaste on 5* hotell ja peaks olema igati viks ja äge, kuid nad suutsid mind igal sammul positiivselt üllatada! 

  

Asi algas juba meie saabumise hetkel, kui meile saadeti parklasse vastu admin, kes meid rõõmuga tervitas, koos meiega check-in’i tegi ja seejärel meid oma tuppa juhatas. Tõesti, Pädaste teenindustase on 5+, tagasihoidlikud eestlased on suudetud panna naeratama, hoolima ja hoolitsema! 

  

Tuba oli suur, valgusküllane ja ääretult mugav. Iga detail oli läbi mõeldud, et külalistel seal tore olla oleks.

Sisustusstiil on mõisale kohane – natuke inglaslik (eriti vannituba), luksuslik ja mis mulle kõige enam meeldis, oli õrn muusika, mis tuppa sisenedes esimesena kõrva hakkas. Nimelt on tuppa ja vannituppa ehitatud ühtne muusikasüsteem, mis mahedalt mängis just seda playlisti, mille me ise valisime. Ja sinna keskkonda sobis ideaalselt mahe bossa ja jazz :)

   
    
   
  
Pädaste mõisas on ka 2 kaunist söögikohta – lõunat sõime välirestoranis, kuigi ilm oli vihmane ja tuuline. Aga söök see-eest oli super! 

Hommikusöök serveeriti kaunis Aleksander restorani klaasist talveaias, ning kui serveerimisstiil ja teenindus olid viimase peal, siis vähemalt pannkooke teeme ise kodus kõvasti paremini kui Pädaste kokad :)) 

   
   
Igal juhul on tegu kohaga, mis on üliromantiline, rahustav ja hea auraga ning Pädastest sai minu kindel ja suurim lemmik Eesti majutuskohtade hulgas. Hind on küll väga krõbe, kuid korra aastas jaksan endale seda luksust lubada küll. Ja luban ka :)

ENG Last week I spent one night at beautiful Pädaste manor at Muhu Island, Estonia. It’s the 5* hotel and it’s located in the middle of trees, near the sea. The place is an old complex which is now nicely renovated and creates amazing escape from busy city bizarre.

The place itself and the people surprised us in so many ways: they greeted us already on the parking lot, one lady leaded us personally to check-in and into our room after that. Room was big and nicely decorated, everything was just perfect! Restaurants in the manor are in high level as well, food was tasty and well served. 

It’s definitely a place you should visit in you life – peaceful, quiet and so romantic! Perfect for honeymoon! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Pädaste Manor – Amazing Experience