EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: hoia oma näonahk värskena ning alati täielikult niisutatuna Novexperdi fluidi abil

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei mu armsad, olen end taas mõnusalt Triigi sadamasse sisse seadnud ning kellel Saaremaa-Hiiumaa vahel liikumist, siis ootan teid ikka sadamakohvikusse Agar-Agar külla :) 

See pole aga põhjus, millest rääkida tahtsin. Seoses viibimisega Saaremaal on minu näonahk hakanud tegema igasuguseid imevigureid. Kogu seda tohuvapohu aitas aga leevendada looduslike koostisosadega ning kemikaalide vaba Novexperdi näohooldustoode. Täna tuleks kõrvu kikitada eriti neil, kes võitlevad naha kuivuse ja ummistunud pooridega.

 

Novexpert Velvety Hydro-Biotic Fluid - Näofluid
image

Mis tootega on tegu?

Velvety Hydro-Biotic näofluid pakub kolmekordselt tõhusat näohooldust:
niisutab nahka, taastab hüdrolipiidide tasakaalu ning aitab seeläbi vältida naha kuivust taastab naha loomuliku bakteriaalse floora ning vähendab patogeensete bakterite hulka pakub nahale velvetiselt pehmet ja õrna näohooldust, mis mõjub rahustavalt ning vähendab naha ülitundlikust. Esimene vananemisvastane hooldus, millel on garanteeritud ja sertifitseeritud koostis: 0% kunstilikke koostisosi, 0% säilitusaineid, 100% hüpoallergeenne.
Novexperti Velvety Hydro-Biotic näofluid sobib alates 20. eluaastast, nii naistele kui meestele, normaalsele ja kombineeritud nahatüübile.
Novexperti Velvety Hydro-Biotic näofluid pakub leevendust järgnevatele nahaprobleemidele:  kuivale ja ketendavale nahale (geneetiline nahakuivus, menopausijärgne nahakuivus), ärritunud nahale (ilmastikutingimustest põhjustatud nahakuivus) ja atoopilisele nahale.
Novexperti Velvety Hydro-Biotic näofluid sobib, kui Sinu elustiili juurde kuulub liigne päike, kontinentide vahelised reisid, sage viibimine õhukonditsioneeriga ruumides, kuiv kliima. 

image

Fluidil on üsnagi eriskummaline pakend - see on tuubikeses, millel on terav väljaulatuv aplikaator, ilmselt on see mõeldud silmaümbruse ja lõuapiirkonna jaoks, kuid mina olen alati lasknud natukene toodet oma näpukestele ning seda sõrmeotste abil sisse masseerinud. Kasutanud olen seda kogu näol ning ka kaelal ja dekolteel (rõhutan igaks juhuks - ärge neid piirkondi unustage kreemitamast!).

Kuna ma olen varem katsetanud Novexperdi tooteid, siis tuleb mainida seda, et need lõhnavad kõik vägagi sarnaselt nii ka see kreem. Lõhn on väga neutraalne ning minule meenutab aaloed ja tootekirjeldust lugedes selguski, et selles kreemis on kasutatud ka aaloed :)

image

Koostiselt on see hästi sametiselt kerge ja väga väga niisutav, kuid pigem sellise "vesiselt niisutava" ja "rasvaselt niisutava" vahepealne (minu peas jagunevad kreemid vot sellise põhimõtte järgi). Kuna tegemist on teistega võrreldes kreemja fluidiga, siis olen kasutanud seda enne magama minekut kui ka enne päevameigi peale kandmist. Mida ma kasutamisel märkasin oli see, et hommikul oli naha jaoks imendumine veidikene koormavam, ehk seetõttu, et õhtune meigieemaldus kuivatab nahka rohkem? Igapäevaselt kasutamiseks on see toode minu arvates liiga rammus. Mina kasutasin fluidi 3-4 korda nädalas ning selles piisas täielikult. Mis mind veidike häiris oli see, et neil päevadel, kui nahk sai "üleniisutatud" hakkas nahk kohutavalt sügelema, mistõttu ei maksaks fluidi kasutamisega kindlasti liiale minna.

image

Tulemus, mida fluidi kasutamine annab on kordades pehmem ja värskema välimusega nahk. Tekib selline tunne nagu see suudaks tõesti igale naharakule elu sisse puhuda. Lisaks naha elastsuse ja kvaliteedi paranemisele suudab see ka vähendada punetust ning takistada pooride ummistumist. Minu arvates oleks see just vastupidiselt ideaalne talvisel/sügisesel perioodil, mil nahk vajab erilist hoolitsust ja niisutust, kuid otseloomulikult võib seda kasutada ka kuumadel suvepäevadel, mil nahk on kuumuse tõttu liigselt kuiv. Fluid on küll hea abimees, kuid tasuks meeles pidada ka seda, et suur tükk su lõhki ei ajaks, ehk fluidi tuleks kasutada just nii palju, kui nahk seda vastu suudab võtta, kui on tunda kerget sügelust ja fluid juba kordades kauem imendub, siis tuleks nahale üks puhkepaus anda :) 

Novexpert Velvety Hydro-Biotic Fluid - Näofluid on saadaval www.allorganic.ee ja nende edasimüüjatelt hinnaga 22.00 eur (kuid hetkel on nii mitmetes e-poodides ka sooduspakkumisi).

Hindeks 7/10

Nüüd aga küsimus suurele ringile - mida soovitate mul proovida, et vesi taaskord mu näonahka tundmatuseni ei muudaks, fluid aitab küll tegeleda tagajärgedega, aga ennetustööd tuleks samuti teha... 

Olge armsad ja tublid! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: hoia oma näonahk värskena ning alati täielikult niisutatuna Novexperdi fluidi abil