EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What´s in my travel beauty bag?!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Lately I had few small trips to Lithuaniaand Kuressaare and I had almost the same things in my travel beauty bag, so I decided to show it to you also!

 

image

image

While I travel (and actually all the time) I love to keep everything organized, so I use Insjö Saimaa Sweet peach BagInBag* which is created for that job and I really enjoy using it! This bag have so so many little pockets and secret places, so you can fit everything in and all the products have their own space and they actually stay there (if some little bad creature don´t mess something up in your bag!), so it´s really easy to grab them quickly! PS! If you are interested ordering some products from them, keep up reading, because I may have Insjö promotion code for you!

Käisin mõnda aega tagasi Leedus ja Kuressaares ning minu reisikotis olid mõned kindlad tooted, mis kaasas käisid, seega otsustasin ka blogis koti sisu jagada.

Reisides (ja tegelikult ka igapäevaselt) meeldib mulle hoida kõike organiseerituna, seega kasutan reisides Insjö Saimaa virsiku toonis BagInBag´i*, mis on loodud just selleks tööks ning naudin selle kasutamist väga. Sellel kotil on ääretult palju väikseid taskuid ning salajasi peidukaid, mis mahutavad endasse kõik potsikud ja need ka püsivad seal (kui mõni Pätu just salaja mässama ei kuku, eksole), seega on neid kerge haarata. PS! Kui soovite ka Insjö´lt midagi tellida, siis jätkake lugemist, sest mul on teile tasuta saatmise kood postituse lõpus!

image image
Obviously I can´t travel without Colgate toothbrush and Signal expert protection toothpaste*, which is really my new favorite! Usually I´m not very picky if it comes to toothpaste, but I really have enjoyed using Signal ones, they aren´t so strong as others. Also, I don´t notice it myself, but some of my friends have told me that my teeth looks whiter. So maybe it really works?

Also I take some kind of shower gel with me and this time it was Avon cosmetics passion fruit and peony gel, which smells like summer evening in the garden! Huh, I really do enjoy that smell! Next must have is obviously deodorant and I don´t stop here for long, because I have talked way tooo much about Dermosil deo roll-on products.


Ilmselgelt peab reisides kaasas olema Colgate hambahari, mida kasutangi vaid reisides, kodus on mul imeline elektriline hari. Lisaks kasutan Signal hambapastat*, mis on mind väga positiivselt üllatanud! Tavaliselt ei ole minu jaoks oluline, mis hambapasta täpselt kasutuses on, peaasi, et teeb oma tööd. Proovides aga Signal´i hambapastasid, siis olin müüdud ja nüüd haarangi tõenäoliselt just neid enda ostukorvi, kuna need on väga mõnusalt mahedad ja vähemalt tuttavate sõnul (ise ma väga aru ei saa) on mu hambad valgemaks küll läinud. Seega ehk tõesti töötab ka selles vallas?

Loomulikult võtan kaasa ka mingit tüüpi dušigeeli, sel korral lendas kotti Avon´i dušigeel granadilli ja pojengiga, mis lõhnab täpselt nagu sume suveõhtu võrkkiiges! Tõesti maagiline! Lisaks on kotis ka Dermosil deodorant, millest olen enda blogis juba liiga palju rääkinud, seega liigume hoogsalt jutukalt edasi.

image For my face I use Stenders cosmetics eye and lip makeup remover wild rose*, which can handle all my make up being gentle and fast in the same time, also this nice calming smell is a big bonus. At first I wasn´t very happy about the oily result, but luckily it goes into skin really fast and doesn´t stay like that. But it still has one big minus while traveling, this cap is leaking, so next time I will leave it home.
In the summer time I like to keep my face as fresh and natural as possible, so if I know that I spend lot´s of time under sun, I take some kind of exfoliating product with me. This time I tried out new Ayurveda Pura's 100% natural exfoliating cream* and I´m really happy with it. At first it had very uncommon smell, like pharmacy maybe? But for now I have used with that and I can forgive that because it really is useful for your skin, it´s actually 100% pure and the price is really wallet friendly, so what can be better?! Consistency is luckily rather soft unlikely some other hard exfoliater, so perfect for my normal skin.
After that I use Stenders cosmetics moisturizing eye cream wild rose* and Avon nutra effects face cream.
Näo puhastamiseks kasutan Stenders silma- ja huulekosmeetika eemaldamise vahendit "metsik roos"*, mis on siiani saanud ilusti hakkama oma tööga. Eemaldab kiirelt ja õrnalt kogu meigi, lõhnates samaaegselt väga meeldivalt. Alguses ei olnud ma eriti rõõmus veidi õlise tulemuse üle, kuid õnneks imendub ka see kiiresti ja ei vaja lisapesu. Üks miinus sel tootel reisimise aspektis vaadates siiski on, nimelt lekib kork päris korralikult, seega järgmisele reisile potsik kaasa ei tule.Suvisel ajal reisides hoian enda kotis ka mõnda koorivat vahendit, et hoida nägu võimalikult värske ja naturaalsena ka siis kui päike on liiga teinud. Hetkel katsetan Ayurveda Pura 100% naturaalset koorivat kreemi* ja siiani olen väga rahul! Alguses ehmatas mind veidi toote ebameeldiv huvitav lõhn, mis meenutab ehk apteeki? Nüüdseks olen harjunud ja tänu 100% looduslikule koostisele võin ka harjumatu lõhna andestada! Toode on tõesti mõnus ja lisaks nahale ka rahakoti-sõbralik!
Puhastamise ja koorimise järel kasutan veel Stenders' i niisutavat silmaümbruskreemi "metsik roos" ja Avon'i nutra effects näokreemi.
image
Also I take my eyes blue contact lenses by ColourVUE* with me, you can read my thoughts about them here. To keep my lenses fresh, I use ReNu fresh lense comfort, it´s in perfect travel size! To keep away headache I also have some painkillers in the bag, for just in case. Also I have pocket size Nivea sun lotion, so I can protect my skin, especially my face from the sun.

Lisaks võtan kaasa enda uued silmad sinised ColourVUE kontaktläätsed, millest kirjutasin pikemalt siin. Läätsede värske ja puhtana hoidmiseks kasutan reisides ReNu läätsevedelikku, mis on täpselt paraja suurusega. Ennetamaks peavalu, leiab kotist ka tagavaraks valuvaigisteid, nii igaksjuhuks. Kaasas on ka pisike Nivea päikesekreem, millega saan kaitsta tugeva päikese korral enda nahka ja eriti nägu.

image
While I travel, I try to keep make up part very minimal, especially in the summer! I just take little travel brush from Avon*, KIKO cosmetics 30 days extension daily treatment mascara, Maybelline  master piece liquid eyeliner, Avon marbleised powder blush*, KIKO cosmetics full coverage concealer, Maybelline color tattoo 55 inked in pink, Avon brow definer and e.l.f. eyelash and brow wand. If you would like to read more specific review on some product, just let me know! I just say that those products are my most used make up products this summer!

Reisides üritan kaasa võtta võimalikult vähe meigitooteid, eriti suvel! Kotti leiavad tee vaid lemmikud ja kindlad tooted, mis ka kasutust leiavad - väike reisi-pintsel Avonilt*, KIKO pikendav ripsmetušš, Maybelline master piece lainer, Avon'i päikesepuuder*, KIKO peitekreem, Maybelline color tattoo lauvärv, Avon' i kulmupliiats ning  e.l.f'i kulmupliiats. Kui tahate mõnest tootest lähemalt lugeda, anke mulle julgelt teada! Ütlen hetkel vaid, et need tooted leiavad praegu kõige enam kasutust! 

image
DISCLAIMER: This blog post contains no paid content. Products have been purchased by myself or are PR samples. Thoughts are 100% mine.
PS! Blogipostitus ei sisalda ostetud reklaami. Tooted on minu enda ostetud või saadetud PR näidisena. Kirjutan toodetest 100% ausalt.

If you want to order Insjö BagInBag, use this code for free delivery!

Effective Date: 01/08 - 31/08/15

Kui soovid tellida Insjö BagInBag tooteid, kasuta järgnevat koodi, et saada tasuta saatmine!

Kood: DOLCE15

Kehtib kuni: 01.08-31.08.15



What´s your must have products in travel beauty bag? Have you tried out some of the products I mentioned?Mis on sinu kindlad kaaslased kui reisima lähed? Kas oled mõnda mainitud toodet ka proovinud?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli What´s in my travel beauty bag?!