EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Suur jalg on rahakotile õnnistuseks!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna käisime Tartus kindla plaaniga mulle pulmaks sobivad kingad leida. Pärnust eelmisel nädalal ei leidnud. Eks see kipub nii olema, et kui sa juba suurt jalga omad, pole mõtet mingeid nõudmisi esitada. Minul olid ja on nõudmised.

 

Et Tartusse minek lõbusam oleks, kutsusin ka sõbranna lapsega kaasa. Ütleme nii, et seltsis oli segasem. Väga palju segasem! Kolm last on ikka kolm last! Kõik sellise paraja vanusega ka - üksteisele eeskujuks. Lõunakeskusest me kaugemale ei jõudnudki. Muidugi nalja sai ka parasjagu.

Kingi ma ei saanud. Positiivne külg - kingade raha jääb alles. Negatiivne külg...VÄGA negatiivne - ma nüüd ei tea, mida ma reedel jalga panen. Ehk mõtleb veel midagi välja.

Tartu sõit muidugi päris luhta ei läinud, sain nt ammu ihaldatud blenderi. Valisin siis vähe rohkemate võimalustega kopsakama variandi. Juba tegin kaks raksu smuutit ka. Ma hakkangi nüüd smuutidest elama! Vähemalt esialgu :D Eks lähiajal katsetan ka muud funktsioonid ära - segamised, vahustamised, tükeldamised, riivimised...

Lisaks avastasin kõrvalise abiga Juustukuningad. Olen seda poodi küll näinud, aga sisse astumiseks pole varem põhjust leidnud. Täna läks sõbranna sinna pähkleid ostma ja jäin isegi erinevat kaupa uurima. Saigi siis üht-teist proovimiseks ostetud ja ette ruttavalt võin öelda, et nüüd leian teinekordki põhjust Juustumeistritesse põigata.

image
Hullult ebakvaliteetne pilt, aga paremat pole enam kuskilt võtta.

Mida te Juustumeistritelt kõige tihedamini ostate? Mina olen alles algaja avastaja ja tore oleks teie lemmikute kohta lugeda, siis on järgmine kord sellise suure sortimendi vahelt lihtsam valida. Seekord ma juustudeni ei jõudnudki.

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Suur jalg on rahakotile õnnistuseks!