EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Huge thrift haul!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Last week I spent few days in Saaremaa, as every summer, and I went to thrift-shopping in Kuressaare. They have great thrift-shops with amazing prices there. I posted this photo to Instagram and Miiuasked for blog-post, so I decided to do it, because I love this kind of things to check out from another blogs also, so let´s go!

 

image

Eelmisel nädalal veetsin paar päeva taas Saaremal ning käisin täditütrega kirbukate-tuuril, see on meil juba iga-aastane tore traditsioon, mille ajal saab rahuldada enda ostuhimu ja viia kurssi eraelu uudistega. Kuressaares on suurepärased kirbuka leiukohad kus on äärmiselt sõbralikud hinnad. Postitasin Instagrami selle pildi ning Miiu nõudis postitust, mis pani mind tegutsema, kuna ma ise naudin selliseid postitusi teiste blogides väga! Seega, teeme ära, eksole!
Suurima saagi sain Mareti kaubamajast, kus ostetud esemete hinnad jäid 0,80-3€ vahele, lisaks skoorisin mitu eset Humanast, kus oli 1,50€ päev ja nipet-näpet ka mujalt. Sain enda kappi ka esimese punase ning kollase asja, miskipärast ei ole nad siiani mu teele jäänud. Lisaks jäid mu silma korvi pidama kõiksugused "talutütre" pluusikesed/kleidikesed, mis on lihtsalt väga teemakohased, mugavad (elagu hea ja mõnus materjal) ning armas välimus. Üles jäid pildistamata osad lasteriided, sest need jõudsid juba uue rõõmsa omanikuni.

image
Nike shorts 3€
image
Black  jacket with hint of red by Reserved 0,80€
image
 0,80€
image
Cubus blouse 1€
image
0,80€
image
0,80€
image
BikBok blouse 0,80€
image
0,80€
image
1,50€
image
0,80€
image
Cubus blouse/mini dress for shorties (me! me! me!) 0,80€
image
1,50€
image
1,50€
image
1,50€
image
Vintage "maxi-dress" 0,80€
image
Amish-dress from Netherlands - love it! 0,80€
image
Tommy Hilfiger blouse 0,80€
image
0,80€
image
1,50€
image
Dress for little girl 0,80€
image
4€

Hopefully you liked it! Do you go thrift-shopping or you usually can´t find anything?Loodetavasti meeldis! Kas käid ka kirbukates või tavaliselt ei leia sealt miskit? Mis on sinu arvates "kirbuka pealinn" või hea koht skoorimiseks?

Facebook Twitter | InstagramBloglovin | Weheartit

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Huge thrift haul!