Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Tatra/kukeseene pada kodujuustu, kana ja maitserohelisega
Kusjuures algselt pärineb see retsept Kristo põlletaskust! Tema tegi seda natukene lihtsamini.. Selleks oligi vaja ainult nelja komponenti - kana, tatart, hapukoort ja maitseaineid. Kuna mulle meeldib natukene rohkem eksperimenteerida, siis olen antud rooga lihtsalt erinevate maitsetega täiendanud. Ma võin kinnitada, see viib keele alla!
Vaja läheb (neljale inimesele/kaheks toidukorraks): Suurem peotäis kukeseeni, 3 küüslaugu küünt, üks pakk jahutatud kanafileed, rohelist sibulat (mugulaga), türgiube, tilli ja tatart. Maitseaineteks meresool, pipar ja broilerimaitseaine.
Kõigepealt panen tatra keema (15-18 minutit). Samal ajal hakin kanafilee ja panen pannile praadima. Maitsestan kana meresoola ja broilerimaitseainega (julgelt). Keeran tule madalamaks, hakin ülejäänud koostisosad ja lisan pannile. Kui tatar on valmis saanud, siis kurnan selle veest ja lisan samuti pannile. Nüüd lisan segule suure paki klassikalist kodujuustu ja pool pakki hapukoort. Segan hoolikalt, maitsen ja vajadusel maitsestan soola/pipraga. Roa serveerin soolakurgi ja värske rohelise sibulaga.
Head isu!