EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Eneli takes Lithuania

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

A while ago we took a little break and went to Lithuania! Our destination was summer city Palangaand we just wanted to relax and enjoy the sun. Luckily it was really hot week and we had great time, I even got sunburned (it never happens to me).

 

image

We stayed between Palanga and Klaipeda in a village called Karkle, it was located next to the beach, so in the evening we had nice little walk (go and discover that place, amazing picnic places in the beach!)

Unfortunately we thought that Palanga beach is better, but it was just another typical beach, just like Pärnu beach in Estonia, nothing special, they even didn´t had many volleyball areas.

On our way back we went to Klaipeda, Curonian Spit and to the Hill of Crosses. Curonian Spit was really amazing, endless sand hills (literally felt like desert), burning hot sun and cute little villages.

But Lithuania left us really good impression, everything looked nice and clean, so many new houses everywhere and everything was cheeper than in Estonia, which is always great. In the foodstores they had so many Estonian food and products also, so it even didn´t felt like being so far away from home.

Mõnda aega tagasi otsustasime sõpradega võtta väikese puhkuse ja sõita Leetu! Meie sihtpunktiks oli seatud suvelinn Palanga ja eesmärgiks oligi lihtsalt nautida ning puhata. Meie õnneks sattusime sinna kuumalaine ajal ning meil oli väga tore, sain isegi päikeselt põletada (mida ei juhtu minuga eeee.. kuangi?!)

Peatusime ühel telkimisalal Palanga ja Klaipeda vahelises külas nimega Karkle, see asus ranna ääres, seega oli õhtune jalutuskäik kohustuslik (minge avastage sealseid salajasi pikniku paiku kõrgetel liivaluidetel kust võib isegi mõne maagilise kiige leida, super kaunis!)
Kahjuks aga Palanga ise ei olnud nii vaimustav kui ootasime, tegu oli täiesti tavalise rannakesega, neil oli isegi võrkpalli alasid väga vähe, kuidagi niru oli see asi.

Enne koju tulekut aga otsustasime veel läbi käia Klaipeda linnast, Kura säärelt ning Ristimäelt. Kura säär oli kohe tõesti kihvt! Lõputud liivakünkad (nagu oleks kõrbes käinud), tulikuum päike ja armsad väiksed külakesed, seal oleks kohe meelsasti rohkem tahtnud aega veeta.

Leedu jättis üleüldiselt meile väga hea mulje, kõik tundus olevat korras ja puhas, ümberringi oli väga palju uusehitisi ning hinnad olid ikka odavamad kui meil, mis on alati suureks boonuseks reisimisel! Poodides oli neil nii palju Eesti brände ja tooteid esindatud, et kohati tekkis tunne nagu oleks oma kohalikus poes, mitte nii kaugel kodust.

image image image image image image image image image image image image image image image image

Have you been in Lithuania, what´s your favorite place? Where should I go next? I would love to discover new places where to go next, so let me know!Kas olete Leedus ringi reisinud, millised kohad on kõige kihvtimad? Kas oskate soovitada veel avastamata pärleid nii kaugemalt kui lähemalt, tahaks endale järgmise uue sihi leida?!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Eneli takes Lithuania