EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus + nädala nipp: suvine lõhnanauding Avonilt ning õpetus, kuidas parandada katkine meigitoode

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna postituste vahele jäi pikk paus, siis täna üllatan teid hoopiski arvustuse ja nipiga, mis võib nii mõnegi näole naeratuse tuua ja viia kurvastuse, mis tekkis hetkest, mil purunes lemmikpõsepuna, -lauvärv või -puuder.


image

Nimelt juhtus minuga selline kole lugu, et kui olin pakiautomaadist kätte saanud oma Avoni pakikese, siis olid õige pea minu käed roosat sädelevat puru täis. Asi oli kohe selge - minu lauvärvikomplekt oli transportimisel purunenud. Kuna kõik tükid olid ilusti alles ning vajasid vaid puslena kokkusobitamist, siis otsisin netist õpetuse, mille abil sain oma lauvärvikomplekti parandatud. Selleks on tarvis vaid salvrätti ning mõnda alkoholibaasil toodet (piiritus, viin, antiseptik).
1. Kraabi kokku nii palju toodet kui võimalik ning suru toode salvrätitupsu abil kõvasti kinni oma "raamikese" sisse.
2. Vala puudrile, põsepunale, päieksepuudrile või lauvärvile peale alkoholibaasil toodet (mina kasutasin haavapuhastajat Asept).
3. Suru uuesti pudenenud toode kinni ning jäta see ööpäevaks kuivama.
Ning nii lihtne see ongi! Nüüdseks on minu lauvärv terve ja kasutuskõlblik ja see tähendab ainult seda, et nüüd saan ma seda teile ka arvustada :)
1) Avon True Colour lauvärvikvartett - Vintage Amnesia
image

Tuleb tunnistada, et minus suutis juba esimene kvartett tekitada väga häid emotsioone just sel põhjusel, et kõik vajalik on ühes karbikeses olemas: 4 erinevat värvitooni, mis sobivad ideaalselt omavahel kokku, kahe erineva otsikuga aplikaator, mis on abiks olukordades, mil pintslid pole käepärast, mugav peeglike, mille abil on lihtsam silmameiki teha ning kõige tipuks on värvid nummerdatud ning komplektiga on kaasas ka õpetus, millisesse laupiirkonda milline värv sobib.
image

Tulemus on alati perfektne.. peaaegu... Selle kvarteti igas toonis on sees ka tsipakene sädelust, mis annab värvidele pärlmutrikarva varjundi. Värvide koostis on kergelt kreemikas, mistõttu on neid lihtne omavahel kokku hajutada, et tagada ühtlane ja kaunis tulemus, liiga tolmnevate värvide puhul läheb hajutamisel pool kaduma ning lisaks on ka silmaalused värvipudemeid täis.
image

Kuna selle kvarteti toonid on tegelikult suhteliselt heledad ning selleks, et need niisama erksad jääksid peab ikka päris palju pusima ja vaeva nägema, seetõttu kuluvad need ka kergemini maha. Selleks, et lauvärv kindlasti kauem peal püsiks soovitaksin alla kanda ka primerit. Primer aitab ka toonidel särada erksamalt ning tugevama pigmendiga.
Kui eelmise kvarteti juures vingusin veidikene ebameeldiva lõhna üle, siis sellel komplektil spetsiifiline hais puudub ning silmadele on need toonid samuti väga väga sõbralikud.
Mul on selline tunne, et vajaksin nüüd veel kolme kvartetti oma meigikotti, sest need on nii nii kasutajasõbralikud, kaunid, tasukohased ja mugavad kasutada! :)

Avon True Colour lauvärvikvartetid on saadaval kaheteistkümne erineva komplektina ning 10. kataloogis on soodushinnaks 6,49 eur (tavahind 8.50 eur).

Hindeks 7/10


2) Avon Little Black Dress kolektsiooni parfüümvesi - Eau Fraiche
image

"Värske, särtsaka ja loomulikult elegantse lõhnaga särad kogu suve koos tsitruse, ülinaiselike lille ja sensuaalse muskuse nootidega"

kategooria: värske idamaine lillelõhn

põhinoodid: mahlane sidruniõli, roosa pojeng, muskus

See parfüümvesi on minu jaoks tegelikult pigem tärkava kevade lõhnaga, sest suvelõhnaga seostuvad mulle kõiksugused magusad lõhnad, kuid see lõhn on pigem leebem ja lisab värskust.
Minu arvates on tegu üsnagi neutraalse lõhnaga ning kiidusõnu olen selle kohta saanud küll ja veel ning kohanud pole veel kedagi, kellele see lõhn ei meeldiks. Lõhnast on tunda tõepoolest tsitruseliste koosmõju, eriti meenutab selle lõhna hõng mulle laimi, mis on parajalt hapukas-mõrkjas just nagu see parfüümvesi.
image

Mina lahterdaksin selle lõhna pigem kergemate lõhnade kategooriasse, sest selleks peab ikka päris kõvasti vaeva nägema, et see lõhn kuidagimoodi "närvidele hakkaks käima", see aga ei tähenda seda, et lõhna püsivus tugev poleks. Tegelikult on see imetlusväärse püsivusega ja riietelt vaata et maha ei tulegi. Nahal püsib see intensiivsena umbes 6 tundi, kuid õrnemalt on seda tunda isegi 12 tunni möödudes. See parfüümvesi on ideaalne igapäevalõhnaks, kuid samas on see ka piisavalt tugev mõneks pidulikumaks õhtusemaks ürituseks.
Roheline parfüümvesi, mis on pakendatud lihtsasse neljakandilisse 50ml pudelikesse lisab mulle veel rohkem kinnitust, et tegu on siiski rohkem kevad- kui suvelõhnaga, kuid selle üle saab tegelikult otsustada juba igaüks ise :)
Ning tuleb tunnistada, et pean tagasi võtma kõik oma eelarvamused kataloogi-lõhnade kohta, et neid kasutavad vaid vanemad prouad ning noortelõhnu seal polegi - on ja veel oi kui palju!

Avon Little Black Dress Eau Fariche parfüümvesi on 10. kataloogis saadaval soodushinnaga 16.99 eur (tavahind 22.00 eur).

Hindeks 8/10

Ilusat nädalalõppu teile! :)
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus + nädala nipp: suvine lõhnanauding Avonilt ning õpetus, kuidas parandada katkine meigitoode