EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Üks väga patune pasta carbonara retsept!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna alati carbonarast pilte postitades tuleb mulle vähemalt 2-3 kirja seoses minu retseptiga, siis mõtlesin selle siia kirja panna. See on lihtsamast lihtsam! PS! Aga eriti patuselt koorene!

 

image

Vaja läheb : Tagliatellesid, maasuitsu sinki, suur pakk vahukoort, soola, pipart, 2 muna, basiilikut ja parmesani juustu.

Kõigepealt panen pasta keema. Las see keeb nii umbes 10-13 minutit. Lisan soola. Kahele inimesele piisab täpselt peotäiest. Samal ajal hakin üsna suures koguses maasuitsu sinki (mulle meeldib jätta tükid päris suureks) ja seejärel panen need pannile praadima. Senikaua kuni sink praeb, teen valmis kastme. Löön katki kaks toasooja muna ja klopin vahule. Lisan munadele terve paki toasooja vahukoort. Maitsestan soola ja pipraga. 

image

Nüüd kurnan pasta ja lasen sellel singiga koos natukene praadida. Lisan veidikene soola/pipart. Kallan kastme pannile (samal ajal segades). Kuna kastmeks on osaliselt ka muna, siis tuleks kuumus maha keerata ja pidevalt segada. Lasen pastal podiseda täpselt nii kaua, et muna veel tahkeks ei läheks, aga koor muutuks natukene paksemaks.


Peale panen mõned basiiliku lehed ja riivitud parmesani juust. Mina serveerin kõrvale kuiva punast Itaalia veini. Head isu! Oskab keegi äkki mulle ka mõnda hirrrmus head pasta retsepti soovitada, et meie uus köök järgmine nädal sisse õnnistada?

Tegelikult tekkis mul idee teha selline rubriik nagu : Lugeja kokkab. Ma hea meelega ootaksin sinna Teie põlletaskust retsepte! Postitus ilmuks iga nädala teisipäeval. Mis te arvate sellest ideest? Loeksin hea meelega kommentaariumis teie mõtteid ja retsepte!

Ja kellel kohe mõni eriti hea retsept mõttesse tuli, siis ole hea, saada see mulle meilile : See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. . Juurde lisa pilt ka kindlasti! :)

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Üks väga patune pasta carbonara retsept!