EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Major Beauty Haul

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mul said kõik juukse- ja kehahoolduse asjad korraga otsa ja nii selline suur hunnik tooted korraga koju toodud saigi.

 

 

Nagu näete, siis seekord sai suurim hulk just juuksehooldusvahendeid soetatud. Tegelikult ostsin ca nädal-paar tagasi internetist väga orgaanilised ja puhta koostisega Aubrey Organics Balancing Protein šampooni ja palsami, kuid läksin ostuga alt. Ei sobinud mulle need tooted (loe pikemalt siit, miks ja milleks). Juuksur ütles selle peale, et paljudele ei pidanud need orgaanilised juuksehooldustooted sobima… Huvitav miks, kas keegi teab?

Kevadiselt ilumessilt ostsin katsetamiseks Silk Oil Of Morocco niisutava šampooni ja palsami ning kuna need osutusid mu juustele väga sobivaks, siis pidin hinna peale silmad (mõlemad) kinni pigistama ja ostsin täismõõdus tooted. Lisaks ka juuksemaski, mida juba ka testisin ja mis on samuti väga hea.

  
  
Juuste poputamine sellega veel ei lõppe – proovin ka kahte juukseõli, üht Macadamialt ja teist Organixilt, sest kahjuks ei suuda ma seda imehea lõhnaga Keratin õli enam leida (ehk on keegi teist seda näinud, vt pilti siit). Ja ostsin ka reisisuuruses juukselaki, sest peagi on puhkama minek ‰

 
Kui juba puhkusest juttu tuli, siis Hawaiin Tropic SPF10 päevituskreem tuleb testimisele. See võib küll vahemere päikese jaoks pisut nõrgaks jääda, kuid mul tagavaraks ka SPF15 ja SPF20 ka kuskil…

  

Ja viimasena soetasin uue Garnier Neo deodorandi, mille kasutamisel olen juba päevaga selgeks saanud, et see lõhnab küll imehästi, nagu komm, kuid seda tuleb väga vähe panna, muidu kuivab kreem nahale ja pudeneb maha nagu krohv :) See oli päris (hale)naljakas tegelikult, mu tume diivanikate oli valget puru täis kohas, kus istusin. 

  
My today’s beauty haul was caused by the Murphy law :) As usual, many things end at the same time, and so had mine. Mostly hair care products, which are by the way, quite expensive, especially if you have to buy everything on the same time. I’m also making first preparations for starting vacation, because on Sunday I’m already under the mediterranean sun :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Major Beauty Haul