EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Krossijuttu välipeldikute nurga alt

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ega ma krossist pikka juttu teegi, panen vaid mõned pildid vetsujuttude vahele :D

Ilmselt oli see esimene nii rahvarohke motokross, kus senini käinud olen. Nii minu kui laste lemmik oli enduro osa. Kui aus olla, oli see mu esmane kokkupuude seda laadi krossiga. Eks oli ikka kahju ka kuidas rattaid lõhutakse. Aga noh, nii sõitjaid kui vaatajaid jagus.

 

image

Kui ma eelmine kord kirjutasin, et lapsed on rajaäärse eluga väga hästi harjunud, siis nüüd pean mainima, et nad saavad ka nendest sinistest vetsudest juba aru. Esimese asjana ei lähe nad enam kättpidi pissuaari, et teistsuguse kraanikausiga tutvuda. No kellel on laps, see teab, et rübliku liigutused on ebameeldivates olukordades kordi kiiremad, kui su enda!

Ainukese asjana mida ma vabaõhu üritustel jälestan ongi see ihuhädade rahuldamise pool. Minu vetsus käimised võib julgelt kolmega korrutada, lapsed ju ka! Ma olen igasugu asju näinud. Ma teen alati wc ukse lahti hirmuga :D

Kunagi vältisin tualette, mis olid võistlejate parklas. No teate küll, enne sõitu lööb põhja alt ära. Seda kõigil sõitjatel ja noh, mõnel on potti sihtimisega probleeme. Ega ma ei tea, mõni võib-olla ajab oma nr.2 hädad ka püsti ja jooksujalu ära, ega sõi ju oota...
image

Loomulikult kõige puhtama vetsu saab, kui järjekorras passida lastega emade järgi. Kui vets oligi enne räpakas, siis ema on selle kindlasti kasutuskõlblikuks puhastanud.
Vahel vetsu astudes ja sealt sama kiirelt välja tagurdades saan aru, et kõik polegi võimelised wc-d inimese moodi kasutama. Meestel on küll head eeldused urineerimiseks antud aga kasutada nad neid ei oska. Vahel on tunne et keegi on wc-s oma joaga lendavale sääsele tahtnud pihta saada. Muud moodi pole ju võimalik, et kogu inventar on pritsmeid täis. Kuna peldikute kultuur ilmselgelt kunagi ei muutu, peab kõik välja kannatama ja vajadusel teiste järelt koristama.
image

Milliste rõveduste otsa teie sattunud olete ja kas olete ka ise pidanud wc-s heakorda looma, et oma asjad ära ajada saaks?

P.S. Timmol läks sõit väga hästi. Jäi teiseks...tagant poolt lugedes :D
Hobiklass saigi vaid ühe sõidu. Ilmselt nad võeti sisse selleks, et seni kuni nemad rajal, poleks kõvade meeste ägedate sõitude vahepeal publikul kahju söömas ära käia :D

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Krossijuttu välipeldikute nurga alt