EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lammasmäel

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Need kes mu tegemisi ka FB-s jälgivad, teavad, et selle vihmase nädalavahetuse veetsime Lammasmäel jahimeeste kokkutulekul. Vaatamata kehvadele ilmastikutingimustele oli kohal väga palju rahvast. See on muidugi loogiline, et jahimeestel pole ilmast sooja ega külma - nemad on ikka väljas, aga uskumatult palju oli ka naisi ja lapsi.

 

Kui parasjagu vihma ei sadanud, kolasime kaubatänaval ja lastealal. Daisy lemmikuteks said vorstidegusteerimistelgid ja topiste väljapanekud, kõik kunagi loomadena elanud tuli läibi paitada.

Kohal oli ka arvestatav kogus erinevaid koeri ja isegi meie Kristella, kes kakavaid lemmikloomi mingil tingimusel koju ei taha, hakkas üht endale ihkama. Kui ma talle mõned pisidetailid meelde tuletasin, otsustas ta hoopis koerapuuri kasuks.

Daisy selle koeramõllu keskel otsustas järgmisel päeval oma kaisutiigri kaubatänavale kaasa võtta. Nii ta siis seal jalutas niutsuv tiigrikutsikas kaenlas. Ühele taksikoerale see sugugi ei meeldinud ja ta andis sellest ka Daisy erilist lemmikut rünnates teada. Väike ehmatus ainult :D

Suuresti tänu ilmale saime laupäeval telgis vedeledes lapsedki lõunaunne, kodus juba sellist nalja ei juhtu. Õhtul, kui üleval pidustused hakkasid, läksime meie saunadesse. Tänu rahva vähesusele saime lastega rahulikult saunade ja jõe vahet joosta.

Reedel kaugemas nurgas valitud telkimispaik tasus end ära. No nii palju, kui seda sai teha erinevatest inimestest koosnev rahvamass. Ühel pool olid lastega pered - ühesõnaga vaiksed inimesed, selja taga rapsipõld ja teispool noormeeste kamp, kes esimesel ööl magasid telgis või olid üleval peopaikades. Ilmselt see viimane variant. Teisel ööl olid nad oma küllusliku sõnavara demonstreerides truult oma telkide juures ja sittusid oma magava sõbra sokkidesse.

Pühapäeval ärgates pakkisime vihmasajus oma kodinad kokku ja hakkasime kodu poole sõitma. Kuna mu arvuti suri täna ära, pole mul siia ühtegi pilti lisada. Kui arvutiga korras, lisan arvatavasti ka need.

Ega nüüd polegi muud kui päikest ootama jääda. Suvi ju varsti läbi.

                                     http://4.bp.blogspot.com/--AORnol8KFs/VZ4V_PMeekI/AAAAAAAARM4/kHSn2Q185w8/s1600/allkiri.jpg


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Lammasmäel