EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Instagram update

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

1, 4 - Stenders cosmetics sent me a package with some goodies, soon I will write a post about them! Mmmm, amazing rose!
2 - Estonian blog awards! With one and only Liisa!
3 - Me and my friends had car trip in Baltics, visited Latvia and Lithuania! Gorgeous Palanga beach!

 

image

1, 4 - Stenders saatis mulle proovimiseks mõningad tooted, millest juba varsti lähemalt räägin! Mmm, imeline roos!
2 - Eesti blogiauhindade jagamine! Pildil koos imeilusa Liisaga!
3 - Käisime sõpradega Lätit ja Leedut avastamas, imeilus Palanga!

image
1 - Our favorite beach - Kabli in Estonia!
2, 3, 4 - Lithuania!

1 - Meie sõpruskonna kindel lemmik suvituskoht - Kabli rand! (Meie koduvallal on otse ranna ääres maa, kus kõik võivad käia suvitamas ning korraldatakse valla suvemänge, sõna otseses mõttes on suvel kogu vald kokku puhkama aetud ;))
2, 3, 4 - Leedu!

image
1 - Nida beach in Lithuania. Literally felt like desert, endless sand and 30C , especially because day before I had a sunstroke.
2 - Kabli beach in Estonia again!
3 - Lithuania!
4 - Those first fresh strawberries of the year from my home garden - love it!

1 - Nida rand Leedus. Reaalselt oli tunne nagu eksleksime kõrbes - lõputu liiv ja 30C lagipähe, ei olnud eriti meeldiv, eriti veel arvestades asjaolu, et eelmisel päeval saime päikesepiste.
2 - Kabli!
3 - Taas Leedus.
4 - Need aasta esimesed oma aia maasikad, maailma hea!

image
1 - I haven´t talked about that in my blog, but this winter I got myself a horses! Yep, me and two horses! You can actually come and visit us and if you are brave enough it´s possible to ride with a horse! I also made a facebook page, so you can share some support there also (and see tons of photos about my beauties;))
2 - Midsummer I rented two ponies and went to a local midsummer party, I think that I don´t have to say how happy all the childrens were... You can see midsummer photos here.
3, 4 - Quality time in the nature!

1 - Ma ei olegi sellest enda blogis rääkinud, kuid sel talvel täitsin enda lapsepõlve unistuse ja võtsin endale hobused! Jah, mina ja kaks hobust. Tegelikult aga saab meile ka täitsa külla tulla ning saab ka ratsutada, nii väiksed kui suured on oodatud! Täpsemalt saab vaadata Facebooki lehelt Kõrgemäe talu Raplamaal, kus on olemas info ja palju pilte mu kaunitaridest! Julgelt võib ka helistada, kirjutada ja joonistada (eriti vahvad on laste joonistused mu suksudest!) Elage kindlasti kaasa!
2 - Jaanipäevaks rentisin kaks poni ning läksin kohalikule jaanitulele lapsi rõõmustama. Ilmselgelt ei pea ma vist mainima KUI õnnelikud kõik lapsed olid, pilte neist rõõmunägudest näete siit.
3, 4 - Eestimaa loodus on imeline! Mul on veel õnn elada kohas, kus selline imeline loodus on ukse taga.

image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Instagram update