EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Aubrey Balancing Protein Shampoo & Conditioner

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsisin juba mõnda aega oma kuivadele juustele orgaanilisi ja puhta koostisega juuksehooldusvahendeid ning kuna mul Silk Oil Of Morocco tooted hakkasid otsa saama ja need olid väga kallid (aga ka väga head, hinnaklass 375ml eest 24€/tk), siis teistest blogidest inspireerituna otsustasin proovida Aubrey Organics juuksehooldustooteid. 

 

*** PS: English translation is in the end. 

 

Aubrey Organics on orgaaniline, 100% looduslik ja loomkatsetevaba naha- ja juuksehooldustoodete bränd aastast 1967. Valisin siis kuivadele juustele sobivad toitvad proteiinišampooni (link, hind 325ml eest 12,55€) ja proteiinipalsami (link, hind 325ml eest 12,95€) ning hakkasin põnevusega katsetama. Toodete koostis igati kena ja hea, halbu asju sees üldse pole; lubatakse, et need on üliniisutavad, tugevdavad juukseid, taastavad nende pehmuse ja muudavad juuksed kergelt käsitletavaks. Sobib kõigile juuksetüüpidele.

Aubrey Organics GPB tasakaalustav proteiinišampoon normaalsetele juustele (link)

Šampoon lõhnab nagu arstirohi, aga see lõhn on meeldivalt mahe, ei häiri ja juustesse püsima ka ei jää. See, et puhta koostisega šampoon ei vahuta, polnud mingi uudis (nb “vahutaja” odavates toodetes on Sodium Laureth Sulfate, SLS, millest võid pikemalt lugeda siit, aga seda võiks võimaluse korral vältida), see oli ok. Pesin kindluse mõttes peanahka 2x (šampooni pikkadesse juustesse pole vaja lisada, seal töötab palsam) ning tundus kõik OK. Juuksed tundusid enne palsami pealekandmist täiesti tavalised, ei olnud takused ega midagi.

  
Aubrey Organics GPB tasakaalustav proteiinipalsam normaalsetele juustele (link)

Sama lõhnaga nagu šampoon, värvilt kena beezikas. Pealekandmine sama mugav nagu iga teise šampooni puhul, koguseliselt kulus ka sama palju. Palsamit panen alates juuste keskpikkusest otsteni välja, ehk siis piirkonda, mis kõige kuivem ja kõige rohkem niisutust vajab. 

Tulemused

Jõudsin Aubrey Organics proteiinitoodete komplekti 2 korda kasutada, kuid nüüd on pilt selge, et mulle see ei sobi. Koheselt peale esimest pesu oli tunne, et juuksed on juurteosast keskpikkuseni rasked ja …rasvased.. :S Ja nii oligi – esimese kasutamise järgselt olid juuksed teisel päeval juba täiesti rasvased ning vastikud katsuda ja mu juuksed lähevad tavaliselt mustaks alles 4-5 päevaga! Hästi, esimene kord neid kasutada ja mõtlesin, et ju tegin ise miskit valesti – panin šampooni liiga palju või ei loputanud piisavalt hoolikalt juustest tooteid välja.

Katse 2 – pesin siis 3-l päeval peale esimest kasutamist juukseid Aubrey toodetega uuesti: olin eriti hoolikas toodete koguste ja nende väljaloputamisega. Aga tulemus oli täpselt sama – kohe peale pesu tunned, kuidas juuksed on vastikult rasked ja rasvased nagu pesemise asemel oleks neid nagu hoopis mustemaks tehtud. Asja analüüsides tundub mulle, et probleem on pigem šampoonis, sest mustad tunduvad juuksed just juurteosast ja seal, kus šampooni kasutasin. Palsami kasutuspiirkondades muret pole – juuksed on kerged ja hästi kammitavad. 

Aga ma lähen ostan nüüd Silk Oil Of Morocco juuksehooldustooted, millega mu juuksed püsivad puhtad 4-5 päeva ‰

  

I was testing Aubrey Organics protein shampoo and conditioner, which are organic, have pure ingredient list and don’t include anything bad I wouldn’t see inside the products I use.

Sadly the result on my hair is very bad – the hair got greasy already on the same day and if you have read my blog before, you probably know that I wash my hair after 4-5 days, they stay clean so long! Anyway, Aubrey shampoo is probably the one which isn’t suitable for my hair – the hair roots felt greasy and heavy immediately after washing and the situation got worse for 2nd day. Conditioner actually worked very well, hair felt soft and brushable in the areas I used it.

First I thought I did something wrong – maybe I put too much product or didn’t wash them out carefully enough. But if the result repeated and I was especially careful during the washing process, I believe the problem lays still on the product. Enough of this joke, I will go and buy Silk Oil Of Morocco products now :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Aubrey Balancing Protein Shampoo & Conditioner